mynewspapers.net

Hur man stickar med läder

Hur man stickar med läder


Stickade läder är en stark, flexibel och mångsidig material. Stickare kan använda mjuka, smala läderband för att skapa ett tätt knutna tyg; en tjockare, styvare sladd kommer att sticka in en chunky, funky genombrutna väva. Konsthantverkare kan sticka bälten, västar, väskor eller pannband från läderband, någon som kan lägga stil till dressat eller casual outfits. Innan du arbetar med läderband, måste du släta ut det och mjuka upp det. När du har förberett det ordentligt, använda den på samma sätt som du skulle använda ett tjockt garn.

Instruktioner

• Packa läderband från dess spole eller ta bort den från dess förpackning. Börjar i ena änden, ta några inches av sladden mellan händerna, och böja avsnittet i en kurva. Flex böjda sladden fram och tillbaka tills det mjuknar, sedan vända kurvan och flex på andra sidan av sladden.

• Gå vidare till nästa avsnitt av binder med rep och upprepa processen. Fortsätt detta böjda och flexar rutin längs hela längden av binda med rep. När du når sektioner som redan har en kurva i dem på grund av förpackningen eller spole, Invertera kurvan och arbeta läder från motsatta sidan tills den ligger platt.

• Trä ett ben pärla på läderband vill du mjuka upp det eller plåga det bortom vad du kan göra med bara händerna. Vinkel pärla så det skrapar försiktigt mot lädret, sedan dra kornet fram och tillbaka längs sladden. Denna teknik slätar ut och slappnar av läder och ger det en bekymrad blick.

• Sticka med din beredd sladd som du skulle med garn. Om du vill skapa en stängd väva med läder, använder små nålar och en smal sladd, mjukas upp så mycket som möjligt. Använda en bredare, styvare sladd och större nålar att skapa en öppen väva.