mynewspapers.net

Hur man stickar handskar

Hur man stickar handskar


Handstickad handskar göra en fantastisk present till en älskad eller sig själv. Handskar är sticka i omgången, menande att de arbetat som en tub med inga sömmar, från manschetten till fingrar med strumpst. Medan du njuter av ett rykte om svårigheter, stickning handskar kan vara ett givande projekt som visar början stickare behärskar de teknikerna inblandade.

Instruktioner

• Mät omkretsen av handen. För en kvinnas storlek 7 eller medellång handske, skulle detta vara 7 inches.

• Kontrollera mätaren av garn och stickor som rekommenderas. Mätaren är vanligtvis deklareras som antalet maskor i en 4-tums fyrkant. Dela upp mätaren av fyra för att få antalet maskor per tum. För sport garn, en lätt garn att lära sig att sticka handskar med, bör detta vara ungefär fem stygn.

• Multiplicera omkretsen på handen med antalet maskor per tum i mätaren av garnet. För att göra en medellång handske, kasta på 34 maskor (ett mindre stygn att producera bästa passform).

• Fördela det totala antalet maskor jämnt mellan fyra strumpst så det finns omkring nio maskor per nål. Det exakta antalet maskor per nål är inte viktigt på denna punkt.

• Gå och arbeta i sticka en, sticka en ribbing för ungefär 2 inches.

• Byte till Trikålinne sy och öka en maska i slutet av rundan för sammanlagt 35 maskor.

• Sticka 17 stygn, placera en söm markör, göra ett stygn vänsterinriktade, sticka en, göra en maska rätt-lutande, placera en markör, sticka till slutet av arbetet. Två stygn har höjts för totalt 37. Det finns tre maskor för tummen kil mellan markörer.

• Sticka en runda.

• Öka två stygn inuti kil markörerna i detta samma sätt var tre omgångar två gånger av: stickning till markören, glida markör, göra en maska, sticka till nästa markör, göra ett stygn, slip markör, sticka för att avsluta. Öka två stygn i kil markörerna varje fyra rundor två gånger på samma sätt. Det bör finnas sammanlagt 11 kil maskor mellan markörerna.

• Placera kil stygnen på en längd av garn genom att köra gobeläng nål genom stygnen. Ta bort stygn markörer och Använd metoden bakåt loop för att kasta på ett stygn att täcka det tomrum som skapats av gren. Återförenas med arbetet och sticka till slutet av rundan. Det bör nu 35 maskor på nålar. Arbeta i Trikålinne sy tills arbetet över åtgärderna som ribbing ungefär 3 inches.

• Sticka fyra maskor, placera 28 stygn på avfall garn. Kasta på en söm att täcka luckan, återförenas och sticka för åtta stygn. Ordna maskor jämnt på tre nålar och arbeta för 1 3/4 inches. Sticka två tillsammans i slutet av rundan, sticka tre tillsammans, eller sticka en om återstående antalet maskor är ojämn. Bryta garnet, tråden genom resterande maskor och fäst av för att slutföra den lilla fingret.

• Placera de reserverade 28 stygn på nålar, fördela jämnt och gå med arbetet på mellanrummet bildas av lillfingret. Plocka upp och sticka två maskor längs foten av lillfingret för sammanlagt 30 stygn. Anslut och sticka i rundan för 1/4 tum. Placera de första och sista fem stygn på strumpst. Lägg resterande stygn på avfall garn. Använd metoden bakåt-loop, kasta på ett stygn för totalt 11 stygn. Fördela stygn och arbeta för 2 1/4 inches. Bryta garnet och tråden genom resterande maskor. Dra garnet snäva och fäst för att slutföra ringfingret.

• Placera de första och sista fem stygn på strumpst. Lägg resterande stygn på avfall garn. Plocka upp och sticka två maskor längs cast-på kanten av ringfingret. Använd metoden bakåt-loop och kasta på ett stygn för totalt 13 stygn. Fördela maskorna jämt på tre strumpst och arbeta runt tills arbetet mäter 2 ½ inches. Bryta garnet och tråden genom resterande maskor. Dra garnet snäva och fäst upp till slut långfingret.

• Placera de återstående 10 maskorna på strumpst. Plocka upp och sticka ett stygn längs den cast-på kanten vid basen av långfingret för totalt 11 stygn. Distribuera maskor jämnt på tre strumpst och sticka runt tills arbetet mäter 2 ¼ tum. Bryta garnet och tråden genom resterande maskor. Dra garnet snäva och fäst upp till slut pekfingret.

• Plats höll kil stygn på nålar. Plocka upp och sticka ett stygn längs den gjutna ett stygn mellan tumme och hand för sammanlagt 12 stygn. Fördela maskorna jämnt och arbeta runt tills tummen mäter 1 ½ inches. Bryta garnet och tråden genom resterande maskor. Dra garnet snäva och fäst. Väva in alla lösa ändar, stänga upp något mellanrum mellan fingrarna och tummen. Blockera och bära.