mynewspapers.net

Hur man stickar barns mössor för välgörenhetsorganisationer

Hur man stickar barns mössor för välgörenhetsorganisationer


Lokala sjukhus, härbärgen, kyrkor och mat distribution Center ofta behov av donationer av kläder för barn, som mjuk och tvättbar mössor samt filtar, tröjor, stövletter och scratch vantar, enligt Marcy Taitz, som leder stickat för spädbarn välgörenhet som gynnar North Central Bronx sjukhuset i Bronx, NY. Internationella välgörenhetsorganisationer samlar in kläder inklusive barnens mössor för fattiga barn i Afrika och Mellanöstern.

Instruktioner

• Ringa lokala sjukhus, skyddsrum, mat distributionscentraler och kyrkor att fråga om deras behov. I sjukhus, baby kläder behövs för neonatala intensivvårdsavdelningar och är ofta samlas in för att ge babyutstyrslar för behövande familjer med nyfödda i obstetrik enheter. Tyvärr, begravning kläder behövs också för behövande familjer som har drabbats av förlust av ett barn.

• Fråga om typ av saker som behövs och vilka material du bör använda för att göra dem. Ms. Taitz av stickat för spädbarn rekommenderar maskinen tvättbara mjuka Garner som akryl, akryl blandningar, bomull eller bomull blandningar för sjukhus. Hon konstaterar att internationella välgörenhetsorganisationer som "Ull-stöd" eller "Barn i vanliga" be om ull eller andra varma animaliska fibrer eftersom de inte kommer att maskinen tvättas och är mycket varmare.

• Kontrollera varje välgörenhet webbplats gratis stickbeskrivningar. Exempelvis har buntar av kärlek, som ger behövande nyfödda i Minnesota med kläder, mönster tillgängliga på sin webbplats, inklusive mössor, haklappar, stövletter, nedgrävning kappor, huva handdukar och tvättlappar. Mössor för barn, som är ett projekt av Craft garn rådet, har ett mönster för en preemie mössa på deras hemsida.