mynewspapers.net

Hur man startar ett modemagasin

Hur man startar ett modemagasin


Ett print modemagasin kan vara särskilt utmanande att hantera print journalistik fortsätter att bekämpa en hopplös kamp till online, gratis innehåll. Utvecklingen av en online mode tidningen är dock mycket möjligt för någon med en grundlig kunskap av modebranschen, en stark förståelse för hur man skriver en övertygande artikel och förmågan att leda ett team av journalister med beslutsamhet och flair.

Instruktioner

• Välj en mycket specifik målgrupp för din modemagasin. Anser att kön, ålder, läge och typ av mode du är intressant att skriva om. Några modemagasin anta ett roligt och funky redaktionella röst, andra syfte ska visas mer klassiska och hög panna. Det är viktigt att veta vilken typ av modemagasinet du vill producera och vem skulle vilja läsa den innan du börjar söka efter journalister och experter från industrin att bilda din Redaktion.

• Redogöra för en mycket tydlig budget från att starta. Bestämmer vad du kommer att kunna investera i marknadsföring och löner, till exempel, och hur mycket pengar du hoppas få se sitter i ditt konto i slutet av varje månad. Vara tydliga om vad dina mål är för de första tre månaderna också. Det kan vara att du är mer intresserad av att bygga upp en fanskara av Nyhetsbrev prenumeranter än att göra pengar på reklam under de första 90 dagarna. Oavsett dina särskilda mål är, klargöra dem för dig själv och alla andra på ditt team av personal.

• Hålla ditt företag alla över brädet genom söka juridisk rådgivning från en erfaren advokat. Ta reda på vad du är skyldig att erbjuda alla heltidsanställda under UK arbetsmarknadslagstiftning, hur din modemagasin kan behöva registreras enligt UK skattelagar och vad du måste göra för att registrera ditt varumärke mot upphovsrätten.

• Hyra de bästa frilansande mode journalister och fotografer som din budget tillåter. Mode experter har en lång lista av erfarenheter och kontakter i branschen som kommer att vara ovärderlig för ert magasin framgång. "Det är som du vet" samt vad du vet i mode industrin och så var noga med att investera en hel del av din budget i hyra bäst möjligt laget att täcka dina redaktionella behov.

• Anlita en specialist marknadschef och investera en annan betydande del av din totala budget i en massiv marknadsföringskampanj. Kombinera befogenheterna för betala per klick reklam, med SEO strategier, sociala nätverk och pressmeddelanden.

• Se till din marknadsföring specialist kan ge dig en mediepaket för. Ditt media kit kommer att innehålla all information om hur tredje part kan annonsera via din tidskrift. Du kan sälja reklamtid, erbjuda sponsrade inlägg möjligheter eller delta i recensioner och tävlingar till läsarna av modebranschen med företag och organisationer. Att ha en mediepaket som detaljer alla möjligheterna som finns att arbeta med din tidning, vid sidan av alla priser, kommer att innebära du spendera mindre administrativ tid förklarar vad som finns och du har mer tid att ägna åt att hantera innehållet i din tidning.

• Delta i så många mode branschevenemang som möjligt. Du bör sikta på minst en veckan, särskilt om de är i ditt lokala eller regionala område. Kontakta journalister från andra tidningar direkt och främja lanseringen av din modemagasin direkt. Bjuda in dem till lanseringsfest att träffa dem personligen och utveckla en starkare relation. Be dem att granska tidningen själv och även erbjuda dem möjlighet att intervjua dig om din tidning och dess inriktning.

• Besluta om du ska investera i ett kontorsutrymme för din tidningen eller om du kommer att arbeta med du team distans. Massor av redaktörer arbeta med journalister som skriver hemifrån och de träffas med sitt lag kanske en gång i månaden eller en gång i veckan, beroende på behoven av tidningen i fråga. Praktiskt taget kontor på allvar kan skära ner på kostnaderna, men hantera ett nytt team av personal som du inte kan se ansikte mot ansikte dagligen kan vara lite mer utmanande.