mynewspapers.net

Hur man startar ett litet företag som säljer Jellies

Hur man startar ett litet företag som säljer Jellies


Du har ett antal bra gelé och sylt recept och expertis inom konsekvent matlagning och konservering dem. Du kan aktivera din hem konservering i ett livsmedelsföretag produkt, men du kommer att behöva utveckla en fullständig förståelse av din statens hälsa och ansvar lagar, samt en känsla för tekniker för marknadsföring och redovisning metoder. Vända din nya satsning från perspektiv av en näringsidkare, inte en hobby.

Instruktioner

• Ta en litet företag kurs specifika till din stat. Statliga hälsa förordningar kan vara ganska omfattande för livsmedel. Dra nytta av småföretagarorganisationer i din ort som erbjuder rådgivning och mentorskap tjänster. Prata med county och stadens tjänstemän om zonindelning förordningar som kan påverka vad arbete du kan ute i ditt hem. Slutföra alla hälsa Institutionen kurser krävs mat förberedelse arbetstagare i ditt län.

• Hitta eller utse en kommersiella kök. Stater kräver normalt någon som säljer livsmedel bearbetas på något sätt, även mat som är tvättade eller förpackade före försäljning, skall förberedas i ett kök som används endast för kommersiella matlagning. De flesta hem konservering företag hittar detta krav betungande, så många samhällen har byggt kök inom företagskuvöser. Hyra utrymme och tid i en av dessa kök för att förbereda din produkt. Om gemenskapen kök inte är tillgänglig, överväga att tala till befintliga företag med som överensstämmer med kök. En restaurang öppen bara för frukost kan vara villiga att sälja du använda av deras kök på eftermiddagen.

• Registrera ditt företag. Små företag registrera dig ofta som ett aktiebolag och företag (LLC) för ansvar, men du kan också fortsätta ditt arbete som en enskild firma eller ett partnerskap. Forskning ditt varumärke namn att göra intrång på ett varumärke som tidigare och förvirra kunderna om ditt varumärke. Kontakta din utrikesdepartementet av inkomster till få en licens att samla din delstatlig omsättningsskatt, om tillämpligt, och pappersarbete för att göra. Stater tillåter ofta livsmedelsprodukter som säljs utan skatt; Kontrollera om din produkt uppfyller kraven för detta undantag.

• Köp företagsförsäkringar. Kolla först med ditt eget försäkringsbolag att se om den har en kommersiell gren. Ditt ombud kan ge dig råd om de försäkringar du behöver, och graden av ansvar du behöver skydda dig mot.

• Bestäm vilken redovisningsförfaranden du vill följa. Om ditt företag är begränsad, business bokföringsprogram kan räcka för bra register. Utöver det, överväga att ta redovisning klasser eller hyra en bok-keeper. Kom ihåg att du måste betala statliga och federala inkomstskatt på eventuella inkomster personligen drar du ur ditt företag. Kontrollera att dina böcker är detaljerad och exakt som du kan vidarebefordra nummer till IRS. Dina konton kommer också att berätta om du gör tillräckliga medel för att hålla inne några inkomster under räkenskapsåret.

• Fyll en affärsplan och komponera en marknadsföringsstrategi för att sälja din gelé. Vet dina mål och de steg du kommer att ta för att uppnå dessa. Ha ett bra grepp om hur du ska distribuera din produkt. Knyta kontakter med lokala bondens marknad chefer, små dagligvarubutiker och några lokala företag som kan gynnas av att bära dina produkter. Läsa böcker som Jay Conrad Levinson "Guerilla Marketing" och Seth Godin "stammar". Överväg att använda Internet sociala nätverk för att främja försäljningen.