mynewspapers.net

Hur man startar ett försäkringsbolag

Hur man startar ett försäkringsbolag


Starta ett försäkringsbolag kan vara en lång och komplicerad strävan, som kräver år att få finansiering. Detta behöver dock inte vara fallet för alla. Om du vill äga din egen Försäkringskassan, börja tidigt och vidta nödvändiga åtgärder för att få din fot i dörren. Läs mer att lära sig hur man startar ett försäkringsbolag i ditt tillstånd.

Instruktioner

• Besluta om en specialisering. De flesta försäkringsagenter säljer många typer av försäkring, hälsa, liv, automobile, översvämning och husägare försäkring. Om du planerar att starta ditt eget försäkringsbolag, är det bäst att specialisera sig på alla områden.

• Bli en licensierad försäkringsagent. Innan du är berättigade att sälja försäkringar, måste du klara flera statliga undersökningar. Dessa undersökningar testa dina kunskaper om olika försäkringstyper och planer. När du har gjort testet, kan du få en försäkring licens.

• Arbete som en försäkringsagent. Nya försäkringsagenter är inte berättigade till deras egen byrå. Måste du få ca fem års arbetslivserfarenhet. Du kan välja att arbeta som anställd för en försäkringsbolaget, eller bli en oberoende leverantör för ett försäkringsbolag. Oberoende entreprenörer kan arbeta hemifrån och ange sin egen.

• Få en försäkring företagslicens. När blir du berättigad att starta ditt eget försäkringsbolag, måste skaffa en försäkring företagslicens. Detta ger dig möjligheten att sälja försäkringsprodukter under företagets namn.

• Ansöka om ett företag lån. Tyvärr är inte det billigt att starta ett försäkringsbolag. Det kan kosta mellan £ 65 000 och £ 650 000. Du behöver en bra kredithistoria, gott om arbetslivserfarenhet och en solid affärsplan.

• Köpa en franchise. Det finns olika sätt att starta ditt eget försäkringsbolag. Du kan öppna en franchise och arbetar som en oberoende agent för ett välkänt försäkringsbolag. Vissa franchisetagare erbjuder privat finansiering.

• Öppna ditt eget försäkringsbolag. Om du inte har tillräckligt startkapital för en franchise, öppna din egen privat företag. Måste du upprätta en relation med försäkringsmäklare och finansbolag. Dessa företag tillhandahåller försäkringsprodukter.

• Leta efter en plats. När du har säkrat ett företag lån, är det dags att hitta ett skyltfönster läge. Det är bäst att börja i liten skala. Välj en liten plats som tar emot gott om gångtrafik, och är kanske inom ett upptagen shoppingområde eller nära en stor korsning.