mynewspapers.net

Hur man startar ett företag producera stand

Hur man startar ett företag producera stand


Många människor runt om i landet tycker om att äta färska och säsongsbetonade frukter och grönsaker. Det är ofta svårt att hitta välsmakande produkter i dagligvaruhandeln, eftersom det är vanligtvis transporteras långa sträckor och raggas över hundratals tid per dag, vilket är anledningen till att fler konsumenter shopping på producera står. Starta företag producera stativ kan vara lönsamt, men det måste planeras noggrant för att lyckas.

Instruktioner

• Välj en nisch, eller typ av produkter att sälja. Det beror på var du bor och vilken växtsäsonger du planerar att ha din producera stå öppen. Till exempel i Texas får du sälja vattenmelon och persikor, men i Washington får du sälja en mängd äpplen och bär.

• Besluta om du kommer att växa producera själv eller köpa den grossist från lokala odlare. Om du inte har stora frukt- och grönsaksodling kunskap och erfarenhet, är det bäst att köpa din frukt grossist.

• Göra en lista med frukt leverantörer om du kommer att köpa den frukt du säljer. För leder, kontakta jordbrukare marknader i ditt område och be om kontaktuppgifter.

• Kontakta din lokala avdelning för folkhälsa att ta reda på vilka licenser och tillstånd måste du köra producera ställning. De flesta stater anser råvaror står en speciell typ av mat företag, så måste mer än sannolikt att få tillstånd att verka lagligt.

• Bygga eller köpa en producera monter. Alternativt, om det är tillåtet i ditt område, du kanske kan sälja från en lastbil på väg, från en mat-trailer eller insidan av en befintlig verksamhet som oberoende livsmedelsbutik eller en smoothie shop.

• Köp förbrukningsartiklar måste du driva din producera står, som korgar för display, skyltning att berätta för kunderna vad du säljer och priser, väskor eller återanvändbara säckar att hålla kundernas inköp och en sparbössa.

• Bli en leverantör på en eller flera av dina lokala jordbrukare marknader att ta in ytterligare intäkter och främja din verksamhet. Detta är normalt bara möjligt om du växa de produkter du säljer.

• Främja företaget producera stativ genom att gå med en grupp som producerar Marketing Association (se resurser) att nätverka med andra säljare och leverantörer, notering din producera monter i lokala företag kataloger eller starta en promotion webbplats eller blogg.