mynewspapers.net

Hur man startar ett företag Online sällskapsdjur tillförsel

Hur man startar ett företag Online sällskapsdjur tillförsel


Över 62 procent av de amerikanska hushållen ägs en sällskapsdjur från och med 2009 och amerikanerna spenderade över 6 miljarder pund för sällskapsdjur tillförsel ensam under 2009 enligt den 2009-10 nationella Pet ägare undersökningen av American Pet produkter Association. Därmed finns möjlighet för personer som vill komma i affärsområdet sällskapsdjur tillförsel. Ställa in en onlinebutik som säljer sällskapsdjur tillförsel ger dig en stor chans till riktar sig till konsumenter som köper online, men konkurrensen kan vara hård med stor låda återförsäljare - som PetSmart och Walmart - som redan säljer dessa produkter på Internet.

Instruktioner

• Besluta om typ av online sällskapsdjur tillförsel verksamhet du vill starta. Fundera på om du vill sälja allmänna sällskapsdjur tillförsel för många sorters djur eller om du vill specialisera din verksamhet mot en viss typ av pet (t ex säljer endast katt, hund eller reptil tillbehör). Specialiserade företaget sällskapsdjur tillförsel kan minska mängden online konkurrens du möter. Också, besluta om typer av sällskapsdjur tillförsel du vill sälja online, som sällskapsdjur bärare och handväskor, sällskapsdjur ID märken, eller animaliska kläder och leksaker.

• Forskning din konkurrens. Besök webbplatserna för stor låda återförsäljare som säljer sällskapsdjur tillförsel online, till exempel PetSmart, PETCO och komplett PetMart. Gå till mindre, specialiserade webbutik webbplatser som Glamour Dog, lite bortskämd husdjur och helt enkelt katt leveranser. Ta del av kvaliteten på produkter du ser samt allmänna prisnivån spänner av detaljhandel produkter som du vill sälja i din egen online sällskapsdjur tillförsel verksamhet.

• Slutföra de rättsliga kraven för att starta ditt företag. Tänk på ett namn för företaget online sällskapsdjur tillförsel. Registrera här namn samt ditt företags struktur (dvs, enskild firma, aktiebolag) med ditt tillstånd. Förvärva någon business tillstånd eller licenser, om det behövs, till exempel skatt tillstånd som kan krävas att debitera moms till kunder.

• Hitta tillverkare och leverantörer av sällskapsdjur tillförsel och produkter. Gå till företag leverantör katalog webbplatser som ThomasNet, TradeKey och Kellysearch. Ange namnet på de sällskapsdjur tillförsel du söker efter i sökrutan. Exempelvis skriver i "sällskapsdjur" att hitta leverantörer för sällskapsdjur och "hund" att hitta leverantörer och tillverkare av hund produkter. Hitta den hemsida och/eller kontaktinformation för varje leverantör. Kontakta tillverkaren och fråga om särskild prissättning för återförsäljare.

• Plats beställer för sällskapsdjur leveranser och produkter du vill sälja. Vänta för produkterna som levereras och hitta en plats att lagra dem när de kommer.

• Köpa en domän och webbhotell för din verksamhet. Få ditt domännamn från samma ställe du köper hosting. Gör din domän antingen det samma känt av företaget sällskapsdjur tillförsel eller tänka på ett kort, catchy domännamn som är lätt för människor att komma ihåg. Räkna med att betala runt £6 per år för ditt domännamn och var som helst från £9 till £32 per månad för ditt webbhotell, beroende på det specifika webbhotell paketet du beställer.

• Ställ in din sällskapsdjur tillförsel webbplats. Välja en shopping vagn för din webbplats - såsom avtalsvillkor, BigCommerce eller os Commerce - så att du kan Visa produkter lätt, integrera frakt och accepterar större kreditkorten på din webbplats. Anlita en professionell webbdesigner att installera din shopping vagn och ändra något i design som du vill ha gjort. Se till att använda attraktiva bilder och korrekta beskrivningar av sällskapsdjur tillförsel och produkter som du säljer.

• Börja marknadsföra din online-verksamhet. Betala för webbannonser på aktiva forum och forum - som katt kanal, DogForums.com och PetPeoplesPlace.com - att få uppmärksamhet av sällskapsdjur egendomsrätt. Ställ in pay-per-klick annonsering kampanjer och bjuda på sökord som relaterar till sällskapsdjur tillförsel produkter du säljer så att din annons visas i sökmotorer när människor söker.