mynewspapers.net

Hur man startar ett företag att sälja mobiltelefon skinn

Hur man startar ett företag att sälja mobiltelefon skinn


Mobiltelefon skinn används för att skydda utsidan av en telefon. De är också ett bra sätt att anpassa en telefon och uttrycka din personlighet. Om du är intresserad av att skapa ett företag sälja mobiltelefon skinn, det finns ett fåtal företag som kommer att släppa skicka dem för dig, vilket innebär att du inte har att bära en inventering.

Instruktioner

• Hitta ett företag som gör att du kan släppa fartyget deras mobiltelefon skinn. Några som du kan fundera på är UniqueSkins, Skinit och MyTego (se resurserna nedan). Någon av dessa kan du ställa in en droppe fartyg konto gratis. Detta gör att du kan sälja sina produkter utan att hålla ett lager. En gång du har registrerat med webbplatsen kan du sedan början designar och säljer din egen skinn, eller använda den färdiga som finns tillgängliga.

• Hitta en plats att sälja dina skinn. Den mest självklara platsen att börja på är naturligtvis eBay eftersom de är den största e-handelsplats på internet. Men det finns ett antal andra webbplatser som du kan använda för att ytterligare försäljning. Några andra webbplatser som du kommer att vilja överväga är Ebid, Bonanzle och iOffer (se resurser). Den största fördelen med dessa platser över eBay är att det finns ingen notering avgifter. Du behöver bara betala när objektet har sålt. Den största nackdelen är dock att ingen av dessa platser får någonstans nära trafiken att eBay blir, så du inte kommer att göra nästan lika många försäljning.

• Bygga din egen e-handel butik. Det finns många företag som ger dig verktyg för att bygga din egen online butik i timmar. Några som du kan fundera på är YahooStores, Auctiva handel och BigCommerce. Alla dessa gör att du kan bygga en butik att sälja dina mobila skinn och allt annat som du vill. Den stora nackdelen om att gå denna väg är att det tar mycket tid, ansträngning och energi att marknadsföra din webbplats. Men alla webbplatser har verktyg som hjälper dig få räknas med sökmotorer, och du kan dra nytta av shopping verktyg som Google Feeds, som kommer att sätta dina produkter i Googles shopping sökmotor. BigCommerce har också en plugin som gör att du kan sälja dina produkter till användare på Facebook.

• Sälja dina produkter off line. Förutom att sälja online kan du också sälja ditt skinn på sändningen på lokala butiker och loppmarknader. Även om detta innebär att du måste också hålla en inventering i handen istället för bara kunna släppa fartyget produkter.