mynewspapers.net

Hur man startar ett fastighetsbolag investeringar

Hur man startar ett fastighetsbolag investeringar


Många människor köper ett hem eller egendom att tjäna sina egna behov, till exempel en plats att leva. Medan de flesta vet att köpa ett hem är en investering eftersom många hem säljer för mer än de köptes för, överväga få att utvidga denna enda inköp genom att köpa fler egenskaper och om upprättande av ett företag. Dock kan de med intresse för arbetar för sig själva och att ha eget företag göra det genom att lära sig hur man startar ett fastighetsbolag investeringar.

Instruktioner

• Hantverk en affärsplan. Analysera de finansiella aspekterna på att starta ett fastighetsbolag investeringar genom att lära sig hur mycket pengar krävs för att starta företaget samt vilken potential för vinst baserat på din plats. Utveckla en plan för hur du kommer att marknadsföra och personal företaget samtidigt utöka den och att göra det lönsamt. Inkludera all denna information i en skriftlig verksamhetsplan för din egendom investmentbolag, som du kan skapa med hjälp av business plan information webbplats för USA Small Business Administration.

• Ansöka om finansiering. Få tillgång till din kredit rapport från en av de tre kreditbyråer att lära sig vad kredit poäng du har samt ditt granskningsrapport för misstag innan du ansöker om ett företag eller kommersiellt lån. Tala med en lånehandläggare att ta reda på om du uppfyller kraven för ett lån baserat på din kredit rapport samt affärsplanen du har utarbetat för företaget egendom investeringar. Överväga att ta på en partner som har den monetära resurser eller kapital måste du starta verksamheten om du inte uppfyller kraven för lån på egen hand. Vet tyckte att med ett partnerskap, vinster från ditt företag kommer att delas upp baserat på ditt avtal.

• Registrera ditt företag. Få arbetsgivare identification number (EIN) från den Internal Revenue Service (IRS) genom att ringa 800-829-4933 eller att fylla i formuläret på webbplatsen för IRS. Bestämma vad moms lagar är i kraft i din region och om de gäller för ditt företag genom att besöka med en representant från Institutionen för inkomster på din staten och staden nivå. Uppfylla alla momsregler som finns samt licensiering föreskrifter som ett lokalt företag licens från din regering.

• Köpa egendom. Ta reda på om ditt företag specialiserar sig på bostadsfastigheter eller kommersiella fastigheter eller en kombination av båda. Hyra en kommersiell fastighetsmäklare att hjälpa dig att hitta din första bostad att starta ditt företag samt efterföljande egenskaper att växa ditt företag. Vet hur man kolla egenskapsvärden med din lokala rättsskydd bedömning att säkerställa att du inte betalar för mycket för en fastighet. Överväga att få din licens som en fastighetsmäklare som denna nedskärningar på dina kostnader eftersom du inte behöver betala en fastighetsmäklare för varje fastighet säljs och köps av ditt företag.

• Köp försäkring. Tala med lokala försäkringsagenter i din kommun att få offerter för försäkring på din egendom investmentbolag. Få både ansvarsförsäkring och sakförsäkring eftersom detta skyddar din verksamhet från stämningar från hyresgäster skadade i eller på din fastighet samtidigt skyddas den fysiska strukturen från skador orsakade av brand och naturkatastrof. Lägga till extra försäkring i din verksamhet som ditt företag växer och du förvärva mer egendom.

• Hyra personal. Hitta en office-assistent som hjälper dig att förvalta och driva företaget egendom investeringar särskilt om du är på kontoret ofta inspektera aktuella egenskaper och letar efter nya. Behålla en advokat som hjälper dig att utveckla leasing och avtal för ditt företag. Anställa en person som underhåll eller besättningen att göra reparationer, renovera gamla egenskaper och underhålla landskapet av de egenskaper som du äger. Överväga att anlita en fastighetsförvaltare som din växer att ta över den dagliga driften av fastigheter och frigöra dig som ägare att fokusera på växer och expanderar företaget.