mynewspapers.net

Hur man startar ett call centre företag

Hur man startar ett call centre företag


Oberoende callcenter erbjuder outsourcad kundservice och telemarketing tjänster till företag som inte har egen utrustning eller föredrar att använda en extern leverantör. Genom outsourcing, kan företag minska sina samtalskostnader centrum och stödja sig på sakkunskap för erfarna proffs. För att etablera ett call centre företag, kommer du att tävla mot låg kostnad offshore teletjänstcentraler som etablerade operatörer i Förenade kungariket. Därför måste du hitta ett sätt att skilja vilken typ av samtal centrum service du erbjuder kunderna.

Instruktioner

• Identifiera vilken typ av samtal centrum tjänsten du kommer att erbjuda. Erbjuda en tjänst som hanterar inkommande försäljning förfrågningar, önskemål om eller kundservicesamtal om du planerar att bygga ett team med bra kund hantering kompetens. Utveckla ett telemarketing service om du siktar på att bygga ett team med stark säljförmåga. Erbjuda utgående kundtjänst om du kan bygga ett team med bra kund relation färdigheter.

• Rekrytera ett team av call centre agenter med kompetens att matcha typ av verksamhet du planerar att erbjuda. Leta efter kandidater med call centre erfarenhet som förstår kunden-hanteringstekniker och känner med call centre teknik. Överväga att anlita ombud på frilansbasis i ett tidigt skede av ditt företag. Rekrytera hem-baserade medel för att minska dina kostnader när du bygger ditt företag.

• Investera i call centre system som kommer att öka med din verksamhet växer. Överväga ett virtuellt callcenter som nätverksteknik ansluter hem-baserade agenter, frilansande agenter och permanent personal i din lokala i samma call centre system. Diskutera dina behov med utrustning och leverantörer som kan förklara alternativ som finns. Fråga om call centre system som finns i molnet. Ett moln-baserade system är värd en extern tjänsteleverantör och du hyr call centre faciliteter som du behöver dem, utan att behöva investera kapital i din egen permanent infrastruktur.

• Inrätta ett system för kvalitetskontroll att övervaka prestanda för agenter och mäta antal och källa till samtal till och från din callcenter. Använda data för att hantera din verksamhet, förbättra prestanda för ditt team och lämna rapporter till dina kunder. Följ de bästa metoder som rekommenderas av en organisation som British Standards Institute, som publicerar CCA Global Standard för kontaktcentrum hantering.

• Bekanta ditt team med förordningar som gäller för UK teletjänstcentraler. Se till att du uppfyller Ofcom förordningar, särskilt de som gäller tysta samtal och samtal inspelning. Undvika tyst samtal som uppstår när en potentiell kund svarar på ett samtal som genereras av en automatisk dialer och ingen agent finns att hantera samtal. En politik för samtal inspelning, till exempel spela in samtal för utbildning eller kvalitetskontroll, och göra kontakter medvetna om er politik när de kontaktar eller får ett samtal från din callcenter.

• Utveckla en marknadsföringsplan att bygga upp en kundbas. Kontakta företag som är beroende av effektiv kundvård serviceåtgärder eller hantera en stor mängd inkommande försäljning förfrågningar. Ordna att göra en presentation som förklarar hur du kan erbjuda en högkvalitativ service till sina kunder och minska deras kund hanteringskostnader. Skapa en webbplats att kommunicera dina tjänster och driva trafik till din webbplats genom att kontakta framtidsutsikter genom annonser i företagets publikationer eller via e-post.