mynewspapers.net

Hur man startar ett caféKör ditt eget kafé kan vara ett roligt och givande sätt att leva. Ännu starta ett café från grunden kan vara ganska krävande, särskilt om du har aldrig börjat ett företag från grunden. Men med lite tålamod och uthållighet, kan du göra din dröm att äga ditt eget kafé verklighet.

Instruktioner

• Utveckla en affärsplan. Din affärsplan kommer att fungera som en färdplan för att starta din café, och som sådan bör beröra alla de olika faktorer som du behöver ha på plats. Start av skrift en uppdragsbeskrivning---detta är i huvudsak resmålet slutdatum. Sedan mappa din rutt det genom att förklara hur mycket startkapital du har och hur mycket du behöver; hur du planerar att få alla nödvändiga finansieringen. vad du förväntar dig din overhead och kostnader för att vara; Om du kommer att behöva anställa och, om så hur många; vad som gör din café skiljer sig från konkurrenter i området. Vad kundkrets som du planerar att rikta; och hur du kommer att marknadsföra ditt företag.

• Säkra en plats för din café. Se till att hitta en plats i en stadsdel eller ett område som kommer att locka typ av kunder du vill besöka din café. När du söker efter en plats för ditt företag, Tänk på vad din budget för hyra eller leasing är så du inte slutar med en plats du inte har råd. Utrymmen som har tjänat som kaféer eller restauranger innan kan vara bäst, eftersom de förmodligen redan har kök set-up du behöver.

• Köpa all utrustning som behövs. Detta inkluderar bord och stolar, barer verktyg, muggar och rätter och kaffe och espresso maskiner. Ställa allt du har köpt upp i din nya plats.

• Få alla tillstånd som krävs. Varje stat, län och även staden har olika krav för livsmedelsföretag, så samtalet behöriga tjänstemän i din ort att ta reda på vilka tillstånd du behöver och hur man får dem. Du behöver också en skatt licens. Din stad eller rådhuset expediten kommer att kunna ge dig instruktioner om hur man kan få en eller hänvisa dig till den beviljande myndigheten.

• Skapa en meny. Målet för rätter som serveras upp snabbt, eftersom människor som slutar i på kaféer ofta vill ha en snabb matbit. Om du är dator kunniga, kan du skapa din meny helt på egen hand. Annars kan du behöva besöka tryckeri och få hjälp med professionell design.

• Hyra anställda vid behov. Om du inte har ett annat jobb och din café främst kommer att vara öppet under kontorstid, överväga att anlita en annan person till att börja med. Detta kommer att hålla kostnaderna låga tills du börjar vrida en vinst och har råd att anställa mer hjälp.

• Schemalägg inspektion. Du kommer att behöva passera inspektion innan du öppnar, eftersom din café kommer att servera mat och dryck. När du klarar besiktningen, lägga upp certifikatet tilldelas dig i ett framträdande område i din café.

• Ange en invigningen och marknadsföra den. Du kanske vill skapa flygblad att dela ut på stan, ta ut annonser i lokala tidningar och även köpa radioinslag för att marknadsföra din nya café. Se till att dina annonser är klar över varför din café är så speciellt och varför folk skulle vilja kolla upp. Erbjuda specialerbjudanden så att människor är mer villiga att prova.