mynewspapers.net

Hur man startar ett café verksamhet

Hur man startar ett café verksamhet


Om du har erfarenhet inom restaurang-branschen och vill filial ut och starta ett eget företag, bör du öppna ett café. Börjar med ett litet café är ett bra sätt att lära sig konster och knep för att äga ett matställe utan den höga nivån av stress som kommer med att äga en fullt utvecklad restaurang. Många gånger kaféer kan sättas äldre, lägger mer pittoreska platser, och detta ofta till den känsla och stämning av populära kaféer. Nedan är några tips om hur man startar ett café verksamhet...

Instruktioner

• Välj din plats i ett område som får överflöd av gångtrafik. Leta efter pittoreska, billig lediga platser nära populära inneställen. Om du är i ett industriellt eller företags område av staden, se till att din café är lättillgängligt med lokala arbetstagare som är på lunchraster.

• Kontrollera att den plats du väljer är kommersiellt regionkod och det finns inga restriktioner om att öppna ett matställe i området. Ring staden eller länet kontorist kontor och be om business tillstånd och eventuella särskilda licenser behövs för att servera mat på plats. Om du planerar att servering av alkohol, vara redo för en lång godkännandeprocessen när det gäller att få ett utskänkningstillstånd. I många stater finns det en hel del byråkrati att få ett utskänkningstillstånd.

• Ha en entreprenör installerar ugnar, spisar och någon matlagning områden genom att följa statliga hälsa förordning koder. En hälsovårdsinspektören måste inspektera din plats innan du öppnar för företag, och du inte vill springa in i någon hakar när du redan har installerat kommersiella apparater.

• Ge ditt café en speciell känsla som skiljer det från de typiska franchise restaurangerna. Konstverk, färger och design kan verkligen göra din café en mysig plats som kommer att locka stamkunder. Du kan hitta unika konstverk och målningar på loppisar och antikaffärer.

• Börja med en enkel meny med endast ett par alternativ. Det är bäst att behärska fem till 10 starka rätter snarare än försöka tjäna allt under solen. Börjar med endast ett par rätter kan du hålla begränsad ingredienser i handen och har minimal artiklar tar upp lagret.

• Göra en utomhus uteplats med bord och stolar om din läge gör det. När de flesta människor föreställer ett café, Tänk de sitta utomhus och njuta av sin måltid under paraply tält. Mest framgångsrika kaféer erbjuder uteservering ätande, och ingenting kommer att annonsera din café bättre än nöjda kunder njuta av sina måltider precis framför din entré.

• Kom ihåg att det tar tid att bygga upp återkommande kunder och fylla din café dagligen. Om du serverar mat av hög kvalitet i en unik miljö och snabbt sätt, kommer att din café sannolikt lyckas.