mynewspapers.net

Hur man startar ett bemanningsföretag

Hur man startar ett bemanningsföretag


Ett bemanningsföretag kan vara en lönsam affär. I tider av hög sysselsättning kommer folk till dig för några projekt som är öppna. När sysselsättningsgraden sjunker, behöver arbetsgivare din hjälp att hitta personer att fylla positioner. Du inte kan verkligen förlora om du vet vad du gör. Här är några tips.

Instruktioner

• Tänk på din ekonomi. Om ni behöver start kapital, bör du kontrollera med Small Business Administration. Medan de inte låna pengar för nyetablering, kan de styra dig mot de organisationer som kan hjälpa dig.

• Diskutera prisstrukturen (för bemanning sökningar) med bekanta i ditt område. Du kan också kolla med andra företag som använde ett bemanningsföretag för att se vilka avgifter de betalt.

• Kontakta din county clerk's office som en start. Måste du ställa frågor om lagligheten som behöver sättas på plats innan du startar ett företag. Som ett exempel behöver du en licens?

• Bestämma var kontoret för arbetsförmedlingen kommer att placeras. Platsen måste vara bekvämt för sökande att komma till dig. Naturligtvis, kommer att du bära kostnaden innan verksamheten vänder ett vinst-så försök tänka billigt. Kolla zonindelning lagar om arbetsförmedlingen kommer att bearbetas från ditt hem. En varians kan ges, men det måste ställas inför kommunfullmäktige.

• Ring din lokala teleoperatör. Du behöver en särskild telefonlinje för verksamheten. Vill du att telefonen ska rulla till ditt hemnummer efter timmar, eller kommer du hyra en svarstjänst att ta hand om dessa efter-timmars samtal? Kanske telefonsvarare eller en telefonsvarare kommer all den hjälp du behöver.

• Kontrollera de statliga och lokala listor i din gula sidorna för varje organisation som hjälper små företag att komma igång. Ett exempel är poäng (Service kärna av pensionerade befattningshavare). Dessa grupper finns över hela landet och kan visa sig ovärderligt på många sätt det första året av din business-särskilt i starta råd.

• Gå med i den lokala handelskammaren. Detta kommer för att få ordet ut att du öppnar ett bemanningsföretag. Besök med lokala företag. Förklara fördelarna med din pre-screening sökande i stället för en kall annons i avsnittet "Hjälp sökes" i tidningen.

• Annonsera i annonser i tidningen samt online. Detta kommer att dra i människor som söker arbete. Administrera tekniska tester till dem och vara redo att skicka ut dem när något öppnas. Föreslå att anställda måste du referenser, som du kommer att bli en referens för dem.

• Acceptera jobb uppdrag förfrågningar från din nyfunna klienter. Det kommer att ta en samlad insats för att hitta jobben för ditt folk. Planerar att spendera en massa tid marknadsföring. Göra en koncentrerad för att hitta den medarbetare som kommer att vara en bra passform för jobbet. Börja på arbetssökande med arbetsgivare och öppna positioner.