mynewspapers.net

Hur man startar en Vinyl kapning företag

Hur man startar en Vinyl kapning företag


En vinyl kapning verksamhet kan ge spännande ny design utmaningar varje dag. Det är en mångsidig verksamhet som kan tjäna olika branscher, inklusive t-shirt designers och tecken beslutsfattare. Forskning din marknad för att bestämma vem du vill ska fungera och hur man tävlar bland andra vinyl fräsar. Vinyl kapning kräver viss specialiserad utrustning. Börja smått med en mycket grundläggande uppsättning. Expandera din utrustning när ditt företag växer. Möjliggöra expansion i din ställa upp men hålla kostnaderna till ett minimum i början.

Instruktioner

• Forskning din marknaden noggrant. Analysera dina konkurrenter. Utveckla en marknadsföringsstrategi baserat på din forskning och analys. Du kommer att tjäna små t-shirt samt registrera företag. De kanske inte har utrustning för att skära vinyl, eller det kan vara mer effektivt att lägga ut uppdraget. Fokusera på din förmåga att lindra deras börda i din marknadsföring. Skriv en detaljerad affärsplan baserat på din forskning och analys. Inkludera en uppdragsbeskrivning, forskning av marknaden och konkurrensen, en marknadsföringsstrategi och handlingar som behövs för att starta ditt företag.

• Träffa en representant på din lokala småföretag association kontor. Diskutera de nödvändiga formerna för att fastställa din verksamhet på lokal, statliga och federala nivån. Dessa kommer att omfatta företagsregistrering och skatt registrering. Om du vill ha stöd från en professionell företrädare kan rekommendera en lokal advokat eller revisor. Fil de nödvändiga formerna och inrätta ett bokföringssystem. En vinyl kapning verksamhet är inte annorlunda än alla andra service-baserade företag. Föra detaljerade register över dina fakturor och kvitton.

• Förvärva en pålitlig dator speciellt för din vinyl kapning set-up. Du behöver en dator, design programvara och data output programvara att skära vinyl. Köpa ett designprogram som illustratör eller CorelDRAW. Data output programvaran kommer med de flesta vinyl cutter paket. Forskning vinyl fräsar noggrant. Köp en liten data fräs som kan utföra ett brett utbud av skära program. En liten, mångsidig enhet gör att du kan förbli konkurrenskraftiga samtidigt hålla kostnaderna.

• Utforma en interaktiv hemsida. Arbeta med en webbdesigner om du inte är kunnig i webbdesign. Din webbplats bör innehålla grundläggande information om din verksamhet. Se det som en virtuell broschyr. Inkludera ett forum och en blogg på din webbplats. Uppdatera din blogg med användbar information för din målgrupp på regelbunden basis. Bjuda in experter inom t-shirt och registrera grafiska industrin att skriva en gäst kolumn på din blogg. Uppmuntra deltagande i ditt forum genom att tillhandahålla erbjudanden och kampanjer. Använda feedback från forum för att förbättra dina tjänster.

• Sök efter en plats att hysa din verksamhet. Välj en central plats till de företag som du hoppas att tjäna. Basera sökningen på din marknadsanalys. Du behöver en liten produktion utrymme samt ett utrymme att träffa klienter. Ingå hyresavtal när du har hittat en lämplig plats.