mynewspapers.net

Hur man startar en mobil Grill Food Service

Hur man startar en mobil Grill Food Service


En rörlig mat stå som säljer Grill kan vara en lönsam affär endeavour om det görs på rätt sätt. Forskning, precision och tålamod är viktiga komponenter i en mobil Grill står ägare. Rusar processen, tidigt fickpengar och tänkande vinster kommer direkt är vanliga misstag i början en rörlig mat stå.

Instruktioner

• Behärska en exceptionell grill recept. Lära sig att bromsa-koka kött---om fläsk, nötkött eller kyckling, från medlemsstat--- och skapa ett recept för en unik, syrlig och beroendeframkallande barbecuesås. Kött och såser är kokta är halva slaget i öppnande rörlig Grill släpvagn. Du lär dig mycket om dig själv som kock och, om av någon anledning ändrar du dig om att öppna montern under denna process, du inte har spenderat mycket pengar ändå.

• Köpa en trailer för koncessioner. Vissa företag skräddarsy en trailer till specifika behov för en högre kostnad. Inte nöja sig mindre än vad som behövs. Fortsätt leta tills du hittar rätta för din budget.

• Justera mat trailern för effektivitet, utseende och reklam. Om det behövs ett större kylskåp, få en. Sätta upp lämpliga skyltar som förklarar vad som serveras, erbjuds vilka livsmedel på ett sätt som gör att människor vill stanna och äta.

• Forskning de livligaste delarna av staden och platser med mest mul trafik med minimal mobile mat står. Gå till dessa platser och observera den demografiska, skälet till att folk flockas till dessa områden och hur ditt företag skulle gå över i dessa fläckar. Ta anteckningar och jämföra dem senare.

• Få en mat hanterare tillstånd från Hälsovårdsnämnden, business-licens och moms tillstånd från länet kontorist och en federal tax ID från IRS. Du måste ta ett test för att få ett livsmedel tillstånd.

• Välj en plats för Grill trailern och hoppa genom alla fälgar som krävs för att få den platsen. Du måste inte sakta ner trafiken, så det måste vara på en plats klart av trafikflödet. Om inte på en offentlig gata, be hel ägaren om du kan sälja mat där. Du kommer att behöva betala hyra.

• Bygga en meny för människor att titta på, sätta priser och börja sälja mat. Om verksamheten är långsam, göra vissa grundläggande reklam, men om produkten är bra, din plats är upptagen och du är vänlig, bör du göra bra.