mynewspapers.net

Hur man startar en mobil Airbrush garvning företag

Hur man startar en mobil Airbrush garvning företag


Airbrush tanning är fortfarande ett populärt alternativ för människor som vill få det sunkissed utseendet utan att spendera alltför mycket tid i solen. Kunder kommer glatt betala £13 till £78 till en kvalificerad tekniker som kan erbjuda bekvämligheten med en mobil airbrush garvning tjänst. Du kan dra nytta av denna trend genom att starta din egen mobil airbrush garvning företag. Erbjuda dina tjänster för möhippor, möhippor, girls night out händelser och födelsedagar.

Instruktioner

• Utbilda dig själv om vad det innebär att vara egenföretagare. Även mobila garvning företag erbjuder betydligt mindre risk än uthyrning kommersiella lokaler, är det fortfarande en betydande finansiell ansträngning. Garvning utrustning, kommer att förnödenheter, licenser och utbildning kosta minst 6 500 £. Du kommer också att ansvara för att betala din skatt, redovisning, att hålla koll på dina utgifter, att upprätthålla ditt fordon, dokumentera business miles och att erhålla kundkrets. Den IRS småföretag och självständiga skatt Center är ett bra ställe att få en uppfattning om din skatt-skyldighet och ansvar som arbetsgivare.

• Anmäla sig på en airbrush-kurs att lära sig tekniken bakom spray garvning, FDA förordningar, hudvård förberedelse, allergi oro, ingredienser och hur du ger din tjänst till gravida eller ammande kvinnor. Besök det nationella garvning Training Institute eller American garvning Institute webbplatser för att hitta en klass nära dig.

• Utveckla en catchy namn för ditt företag och registrera den med din County Clerk. Skaffa en federal tax ID-nummer från IRS, som gör att du kan köpa grossist varor. Kontakta ditt försäkringsbolag för att köpa kommersiella auto försäkrings- och allmän ansvarsförsäkring, som täcker du i händelse av att du orsaka någon skada, som spiller garvning lösningen på din kunds mattan.

• Köpa en brun utan sol system, med hänsyn tagen till översprutning, spray, buller faktor och utrustning storlek och vikt, eftersom du kommer att släpa runt. Köpa hudvårdsprodukter för återförsäljning, såsom garvning lotion, peeling krämer, bronzers och fuktgivande. Har ett blad på handen så översprutning inte kommer att få hela klientens dusch.

• Inse betydelsen av word-of-mouth reklam. Ge dina kunder en upplevelse för livet och de kommer gärna hänvisa dig till sina vänner. Dessutom ta varje tillfälle att marknadsföra ditt företag. Om du deltar i ett lokalt gym som inte redan har garvning tjänst, fråga om inrätta butik en dag i veckan.