mynewspapers.net

Hur man startar en liten dator företag

Hur man startar en liten dator företag


Äga en personlig dator var en gång betraktades som en lyx. Datorer har nu integrerats i våra liv till grad att betraktas som en nödvändig del av levande. De flesta företag inte skulle kunna fungera så effektivt utan datorer, och nästan varje hushåll i Amerika har tillgång till en persondator. Detta skapar marknadsvillkor som är gynnsamma för alla som vill starta en liten dator verksamhet. Allt som krävs är lite tekniskt vet hur mycket hårt arbete och några starta upp kapital. Om du uppfyller detta villkor, kan du köra i databranschen som du alltid drömt om.

Instruktioner

• Skriva en plan för ditt företag. Identifiera de utmaningar som en liten dator företag förväntar sig att möta och göra en plan för hur du kommer att övervinna dessa utmaningar om de presenterar sig själva. Också kommit med en budget för att driva din verksamhet, samt prognoser för hur mycket pengar du kan förvänta dig att göra för att täcka dessa kostnader. Det finns många webbplatser som erbjuder gratis affärsplan mallar. Hämta en av dessa mallar och använda den som en guide för att skriva en plan för din datorbutik.

• Registrera din dator verksamhet med City Clerk's office. Detta gör du en juridiska företag och också ge dig möjlighet att få en arbetsgivare identifiering nummer från den federala regeringen för skatteändamål. Registreringen kan variera från land till land. Ring din lokala stad expediten att ta reda på var och hur du registrerar ditt företag. Du kan också kontakta utrikesministerns office för staten ditt företag kommer att ligga i.

• Hitta en plats för företaget liten dator. Denna plats bör ha tillräcklig butikslokaler till era säljare. Du bör även ha gott om utrymme i ryggen att ge ett område för att bygga, reparera och lagra datorer som inte hålls på försäljning våningen. Placeringen av byggnaden är också en viktig faktor, eftersom du vill att det ska vara lätt för människor att komma till din datorbutik.

• Beställa datormaskinvara och kringutrustning som du kommer att sälja i din butik. Du måste upprätta en återförsäljare konto med olika datortillverkare. Här kan du köpa datorer till grossist priser så att du kan sälja hårdvara eller mjukvara. Om du planerar att också erbjuda en in-house märke, kommer att du behöva beställa de komponenter som behövs för att bygga dessa system.

• Köpa en punkt av försäljning och inventering styrsystem för företaget liten dator. Den inventering kontroll aspekten kommer att varna dig när du behöver beställa ersättning artiklar, och också ge dig en snabb blick syn på vad du har i lager. Peka av sale (POS) mjukvaran ger ett gränssnitt för dina anställda att enkelt sälja produkter till kunder. Det uppdateringar också omedelbart din inventering som försäljningen sker.

• Hyra personal som fungerar i din butik. Du kanske inte behöver en personal om din datorbutik är verkligen liten. Men när du gör din budget under steg 1, bör du planera att ha åtminstone ett par personer på lönelistan. Detta gör att du kan ha någon som omfattar reparationer och någon som arbetar på golvet försäljning under tider då du kan vara upptagen balansera böckerna eller gör andra pappersarbete.

• Meddela din pampig invigning. Skriva ut flygblad, ta ut annonser i lokaltidningen, skicka meddelanden till lokala radiostationer och göra något annat möjligt att få uttrycka ute om din nya datorbutik. Det är viktigt att låta folk veta att du är öppen för företag.