mynewspapers.net

Hur man startar en kvinnors sko företag

Hur man startar en kvinnors sko företag


Det verkar som att vissa kvinnor anser att köpa skor en hobby som de skulle älska att förvandlas till ett heltidsarbete om de ges möjlighet. Starta en kvinnors sko företag kan innebära en hel del förberedelse, men kan också vara mycket lönsam när du är upp och löpande. När du har en stadig ström av ivriga kunder i din butik som älskar skorna du säljer, kommer de sannolikt att kunder för livet.

Instruktioner

• Skapa en affärsplan och säkra ett företag licens.

• Välj en plats för din kvinnors skoaffär. Inuti skulle en mall vara perfekt eftersom människor är redan det fickpengar, men åtminstone prova för en plats som är synlig och lätt att nå. Du behöver utrymme för lagring, check outs, displayer och hyllor för skor.

• Välj en målgrupp att avgöra vilka typer av skor du kommer att sälja. Kommer du specialisera sig eller sälja alla typer av skor? Kommer du sälja designernamnen eller skor som alla har råd? Din plats och trafiken runt i butiken bidrar till att avgöra vilken typ av skor du ska sälja.

• Köpa skorna. Leta efter en ansedd grossist eller fråga icke-konkurrerande Skoaffärer för råd om var de köper sina skor.

• Marknadsföra ditt företag. Dela ut flyers och visitkort och placera annonser i tidningen. Överväga att ha en invigning händelse och bjuda in lokala pressen och politiker. Skriver ett pressmeddelande eller har lokala tidningen gör en berättelse om du gratis reklam.

• Köp datorprogram att spåra vilka formatmallar som säljer och som inte. Detta sätt kan du alltid ha mer populära produkter i lager.