mynewspapers.net

Hur man startar en kreditgivande företag

Hur man startar en kreditgivande företag


Kunder kan behöva kredit att göra akut inköp, starta upp ett företag, eller helt enkelt för fritid. Starta en kreditgivande företag kan vara lukrativ baserad på de räntesatser som du kan ladda dina kunder. Kunder bör ha möjlighet att ansöka om kredit antingen online eller på en fysisk plats. Du kommer att locka många kunder om du har en bekväm och effektiv metod för att dina kunder skall godkännas.

Instruktioner

• Skapa en affärsplan. En affärsplan kan du bestämma hur du planerar att sälja till dina kunder och få vinst och den förväntade intäkter du förväntar dig att göra inom en viss tid. Om du behöver pengar för att starta din kreditgivande företag, kanske visa dem din affärsplan innan de godkänna ditt lån banker måste du. Om du inte är kunnig i att skriva en affärsplan, finns det affärskonsulter som kan hjälpa (se resurser).

• Strukturera lagligt ditt företag som en LLC eller ett företag. Strukturera din verksamhet som en LLC eller ett företag inte bara ger dig skatteförmåner, det skyddar också mot din personliga tillgångar beslagtogs vid tvister. Din advokat kan upprätta ett bolag eller en LLC för dig, eller du kan införliva dig själv genom att gå till din lokala statssekreterare hemsida.

• Ansöka om en företagares identifieringsnummer (EIN). Ett EIN nummer utfärdas av IRS och det gör att du kan anställa och hjälper till att fastställa business kredit och öppning business löpande konton. Ansöka om ditt EIN nummer genom att gå till IRS webbplats, kontakta en IRS agent via telefon eller skriva ut formuläret SS-4 från webbplats och utskick det i. Det finns ingen kostnad för ett EIN nummer.

• Bestäm om du vill vara en tegel och murbruk företag eller driva nätet. Om dina planer är att vara i en fysisk skyltfönster som människor kan besöka, kontakta en fastighetsmäklare för att hitta lokala utrymme att hyra eller köpa. Om du vill ha en online-verksamhet, kontakta en webbdesigner genom att gå till webbplatser som guru.com eller Elance.com. När du har en webbplats, kan du ge information om ditt företag och tar emot ansökningar för kredit.

• Fastställa på vilka villkor du vill använda innan du godkänner dina kunder för kredit. Du kan dra en kunds kreditupplysning, få bevis på sysselsättning och/eller kunden skicka du bankkontoutdrag för att visa hur mycket pengar som kunden har i sin redovisning. Bestäm om du vill få denna information via mail, via fax eller online.

• Fastställa vilken metod som du kommer att förlänga krediter till dina kunder. Du kan antingen skicka en check för den kredit/lån eller erbjuda produkter på din webbplats eller i ditt skyltfönster som de kan köpa använda krediten så ge dem.