mynewspapers.net

Hur man startar en kommersiella worm gård

Hur man startar en kommersiella worm gård


Mask gårdar har blivit allt vanligare på grund av att fler människor använder maskar för kompostering. Röda maskar eller kompostering maskar, är nu kommersiellt odlad. Starta en kommersiella worm gård är inte svårt eftersom det inte kräver mängden utrymme som en typisk gård skulle kräva. I själva verket kan en kommersiella worm gård köras från ett litet garage mitt i en stad.

Instruktioner

• Forskning kommersiella mask marknaden noggrant. Titta på sätt som du kan konkurrera. Utveckla en marknadsföringsstrategi för att sälja dina maskar online. Skriv en detaljerad affärsplan utifrån din forskning. Omfatta en analys av marknaden och konkurrensen, en marknadsplan, ekonomiska dokument och andra former som är nödvändiga för att fastställa din mask-gård. Fokusera din marknadsföring online eftersom detta kommer att vara hur du säljer dina maskar.

• Fyll ut alla rättsliga och skattemässiga dokument nödvändigt att etablera ett företag. Fil formulären med lokala, statliga och federala myndigheter. Besök din lokala företagsorganisation om hjälp med denna process. Konsultera en revisor för att avgöra om det finns särskilda överväganden för att bedriva ett företag på nätet.

• Inrätta ett område för din kommersiella worm gård. En plats som inte blir alltför varmt eller kallt blir perfekt. Ett garage eller källare är bra alternativ för att driva en kommersiell mask gård från ditt hem. Du kan köpa mask lagerplatser online. Få mer än vad du behöver från början ska förberedas för tillväxten av din mask befolkningen. Göra en racksystem att hålla lagerplatserna på.

• Köpa din start-up befolkningen av maskar från en etablerad mask-gård. Välj röda maskar, som också kallas röd wigglers eller kompostering maskar. Detta är de mest marknadsmässiga typ av mask eftersom många människor använder dem för kompostering. Du behöver cirka 1.000 röda maskar att starta ditt företag. Maskar multiplicera snabbt, så du kommer att kunna börja sälja dina maskar inom ett par veckor till en månad.

• Frakt maskar kan vara en känslig uppgift. Skaffa de nödvändiga frakt tillbehör, inklusive prioriterade frakt lådor, ventilerande tygpåsar och mask sängkläder. Maskar måste vara levereras klassbrev eftersom de inte kommer att ha mycket fukt eller sängkläder att upprätthålla dem. för standard leverans tider. Placera maskar i en ventilerande tyg väska och fuktiga sängkläder. Placera påsen i en prioritet kartongen. Underrätta kunden när man ska förvänta sig maskar så att rutan inte kommer att lämnas sitter i den varma solen eller iskallt.

• Arbete med en webbdesigner att utforma en interaktiv e-handel webbplats. Ställa in en säker webbplats som tillåter kunder att köpa maskarna genom standard betalningsmetoder. Skapa en blogg för att ge information och tips om maskar och worm kompostering eller "vermicomposting." Designa ett forum att inrätta en aktiv gemenskap på din webbplats.