mynewspapers.net

Hur man startar en hem-baserade Tiffin företag

Hur man startar en hem-baserade Tiffin företag


En tiffin verksamhet handlar om att tillhandahålla catering tjänster. En tiffin business är en mycket lönsam enhet som har god potential för tillväxt och expansion. Du kommer att behöva mer än en passion för matlagning för att framgångsrikt driva verksamheten. Du behöver god förvaltning och planering kompetens och flexibilitet för att effektivt hantera eventuella ändringar i sista minuten krävs av klienter. Framgång för din tiffin verksamhet kommer att huvudsakligen förlita sig på att ha ett gott rykte. Få ett rykte av att vara kompetent att fungera bra under press och tillgodose kunders behov och du är på väg till framgång.

Instruktioner

• Forskning och välja ett område av specialisering. Några av de områden du kan specialisera sig på inkluderar catering för bröllop evenemang, födelsedagskalas, intima middagar, företaget middagar och avläggande av examen parterna. Du kan välja att antingen köra en heltids- eller deltidsarbete hem tiffing affärssystem.

• Registrera ditt tiffin företag. Registrera ditt hem-baserade företag på din lokala county kontor och få en yrkesmässig verksamhetstillstånd. Få en gör företag som (DBA) arbetstillstånd form från länet kontorist kontor i ditt område och registrera en firma för företaget tiffin. Också registrera dig för säljare tillstånd eftersom detta är ett krav för alla catering företag.

• Få en catering licens. Detta kan erhållas från din lokala hälso-avdelning. Hälsodepartementet kommer ge dig en licens efter inspektera dina lokaler och att säkerställa att den uppfyller kraven för din statens livsmedels- och sanitet.

• Få försäkrade. Få försäkringsskydd för dina anställda, utrustning och hjälpmedel mot eventuella oförutsedda omständigheter. Prata med din lokala försäkringsagent veta vilket är bästa luckan för att få.

• Få den nödvändiga utrustningen. Du kan välja att antingen köpa, hyra utrustning du behöver eller använda engångsartiklar. Hyra hjälper till att hålla din startkostnaderna låga, som hjälper dig att fokusera på om dig själv i marknaden och att skapa en bra företagets image.

• Utveckla en meny. Komma med en grundläggande meny beroende på vilken typ av evenemang du vill tillgodose och tid för händelser och antalet personer som deltar i evenemang. Ge en mängd olika alternativ så att klienter kan kunna specifikt välja vad de vill. Erbjuda ett sortiment av olika mat färger, texturer och tillagningsmetoder.

• Komma med ett storkök kontrakt. Detta bör omfatta en informativ broschyr som beskriver typer av livsmedel som du tillhandahåller, priser och även bilder på mat presentationer för olika tillfällen. Dina kunder kommer att underteckna kontraktet när du begär för catering tjänster.

• Pris dina tjänster. Tänk på vilka marknadspriserna är som du ställer in dina egna priser. Också ta hänsyn till dina utgifter och den vinstmarginal som du avser att uppnå.