mynewspapers.net

Hur man startar en hatt mössa business företag

Hur man startar en hatt mössa business företag


Hattar kan bäras för skydd mot elementen, för mode eller för att täcka upp en dålig hår dag. Hattar och kepsar är ett populärt tillbehör till accent outfits och göra ett personligt mode uttalande. Bli en del av modebranschen och starta eget hat företag. Du kan starta en butik som säljer andras hattar eller design din egen.

Instruktioner

• Hitta en nisch på marknaden. Gallerior runt om i landet har redan butiker som strikt säljer hattar som varuhus och träningskläderna butiker som säljer hattar. Forskning på marknaden. Besök dessa butiker och upptäck en nisch på marknaden som är dålig.

• Registrera dig för försäljning och Använd skatt genom din utrikesdepartementet av inkomster. Det kan krävas av ditt tillstånd att samla in skatt också, så det behöver du betala skatt på grossist inköp. Ansöka om lämpliga business-licensen för enskild firma om du är den enda ägaren, partnerskap om du går in i affärer med någon annan, aktiebolag om du vill minska ditt personliga ansvar eller företaget för att skapa affärer som en helt separat enhet från dig.

• Söka riskkapital för att betala för Butikslagerhantering lease, hatt och mössa, och att betala anställda. Spara dina egna pengar. I en artikel i Huffington Post bästsäljande författaren Rick Smith skriver, "Live av ditt Nuvarande jobb så länge som möjligt. Det finns ingen anledning du kan utforska och experimentera genom hela första året av att lansera ett nytt företag medan du håller ned en annan heltidsjobb."

• Jakten på butiksytor att hyra. Få ansökningar, Hyrespriser och trafik prognoser från gallerior. Begära information om kiosk hyra om du vill börja smått och bygga därifrån. Hitta tomma massor i shopping torg. Anlita en webbdesigner att skapa en webbplats för att sälja hattar online.

• Hitta hatt och mössa partihandlare. Fråga olika återförsäljare som deras leverantörer. Få rekommendationer. Om du vill skapa dina egna hattar, köpa material, symaskiner och sax att göra dem hemma. Skissa på din design och skicka dem till en utländska tillverkare.

• Få försäkringen att täcka förluster i händelse av att någon stjäl från din butik. Täcka själv från skador av stämningar genom att få företag ansvar försäkring.

• Posta en annons i avsnittet klassificeras i tidningen city att hitta anställda. Köpa krävs arbetstagare ersättning försäkring om ditt tillstånd kräver det. Begära att de har kunskap om huvudbonader och tillbehör.

• Beställ ditt första parti hattar från din återförsäljare. Köpa hatt rack och display fall för din butik. Köpa dummy huvuden till idrott din caps i butiken.

• Start marknadsföring genom lokala TV-annonser och tidningen annonser en månad innan din butik öppnas. Markera de bästa fördelarna med bär din hattar. I "Unga företagare Guide till starta och driva ett företag" förklarar Steve Mariotti är det viktigt att sälja fördelar. Som ett exempel säger han en hatt säljare kunde "säljer hattar som senast länge, är tvättbara, vik utan rynkor och finns i många stora färger."