mynewspapers.net

Hur man startar en gourmet popcorn företag

Hur man startar en gourmet popcorn företag


Människor i alla åldrar och bakgrunder tycker popcorn på biografer, parterna, nöjesparker, idrottsevenemang och köpcentra. Popcorn är en låg kostnad och lågt kaloriinnehåll snack, och det finns alltid en stark kundernas efterfrågan. Sälja gourmet popcorn kan göras på populära evenemang, i butiker, online eller på någon fast plats. En gourmet popcorn verksamhet kan startas för mindre än £6.500. Börja i liten skala, skapa en bra produkt och sedan expandera din verksamhet när efterfrågan ökar.

Instruktioner

Set-up

• Välj ett recept för dina popcorn. Detta kan komma från en familj recept eller kan köpa partihandel. Förstå processen och ingredienser krävs för att göra dina gourmet popcorn sticker ut från lägre kvalitet popcorn, inklusive hur säden höjs, används i popping, olja och de aromämnen som används. Skapa en budget som omfattar alla kostnader för intäkternas: mat och matlagning förnödenheter, hyra för en kommersiell köksutrymme, webbutveckling, transporter, försäkringar och licenser och tillåta avgifter. Lista alla distributionskanalerna för din popcorn, inklusive lokala evenemang, presentkorgar, butiker, och online.

• Ansöka om alla tillstånd, inklusive en mat hanterare licens och återförsäljning tillstånd att bedriva affärsverksamhet. Fastställa krav för att bilda ett aktiebolag och företag (LLC) eller andra företag i ditt tillstånd. Köpa ansvarsförsäkring som täcker de specifika behoven hos ditt företag.

• Ringa direktörer av lokala marknader eller arrangörerna av kommande evenemang i ditt grannskap, och försöka ordna inställningen en monter för att visa upp din produkt. Förhandla med en lokal packager på kostnaden för kvalitet folie eller annat material att presentera din gourmet popcorn, och överväga att köpa skyltar för att göra din monter ser professionella. Att locka nya kunder och bygga upp en lojal följande, sälja påsar med popcorn på minskade kostnader. Dela ut små koppar och be kunder hur de gillar smaken. Bjuda in kunder att registrera dig för e-postutskick och produktinformation.

• Följ med en professionell branschorganisation, som föreningen mellanmål mat. Investera i business management utbildning, såsom livsmedelssäkerhet och säkerhet Kortkurs.

Marknadsföring

• Kontakta lokala nisch mat butiker och fråga om ett program finns för att främja lokala leverantörer. Boka tid med Butikscheferna och nuvarande prover av dina popcorn. Begära behörighet att visa din produkt på dagar som har hög kund trafikvolym.

• Utforma en webbplats för att locka online-kunder. Se till att din webbplats innehåller lockande beskrivningar av dina popcorn och visar bilder av din produkt. Överväga att inkludera en kort video som framhäver din gourmet popcorn-making process.

• Gå med i en eller flera lokala organisationer. Sponsra en frukost eller lunch och dela ut litet urval väskor av popcorn till deltagare. Bifoga ett visitkort med din webbplats och kontaktinformation till varje väska.

• Tala med grupper på mat och hälsa-relaterade ämnen. Förklara hur popcorn är ett hälsosamt mellanmål, med air-poppade popcorn med endast 31 kalorier per kopp och olja-dök med bara 55 per kopp, enligt artikeln "Corny fakta" på Popcorn.org. Presentera din produkt som ett hälsosamt alternativ till andra snacks.