mynewspapers.net

Hur man startar en Diagonal kakel mönster

Hur man startar en Diagonal kakel mönster


Diagonal kakel kan expandera ett rum visuellt på golvet och lägga till dramatiska accenter i Duschväggar och badkar omger. Ofta, plattsättning på diagonalen kan verka skrämmande, särskilt för en hemmafixare husägare som gillar utseendet men är osäker han kan justera plattorna ordentligt för att uppnå detta. Det finns fler nedskärningar med diagonal kakel och förberedelser är viktiga, men fördelarna med designen är ofta värt den extra ansträngningen. Den viktigaste aspekten av förberedelse startar första kakel i mönstret. Om första kakel är korrekt utförda, bör brickor som följer också justeras korrekt.

Instruktioner

• Mät området att sida vid sida och markera centrum. För en vägg blir detta en lodrät linje (Använd plumb guppar att garantera absolut vertikala). För ett floor, bör detta märke dela den längsta sidan.

• Rita en vågrät linje på papper. För vägg kakel, dra en vertikal linje korsar varandra mitt i den vågräta linjen. Rita en streckad linje att företräda bredden på injekteringsbruk linjen ovanför den vågräta linjen. Mäta kakel diagonalt från ett tips till den andra. Rita kakel diagonalt ovanför injekteringsbruk linjen så att två punkter av kakel skär den vertikala linjen. Viktigt mätningen är från spets till spetsen av kakel plus bredden på raden injekteringsbruk. Denna dimension bildar mätning för kakel rutnätet. Pappers ritningen kan du arbeta mätningar av plattsättning innan märkning plattsättning ytan. Rutnätet bildas genom att mäta från varje spets (med spets till spets + injekteringsbruk mätning), att göra ett märke och rita en lodrät eller vågrät linje.

• Överföra mätningarna till väggen och mark där varje rad kommer att dras. Fäst en krita linje på var och en av dessa märken. En dryckestråg krita linje kommer att göra en rak vertikal linje hela längden på ditt projekt. Justera krita strängen med horisontella markerar och fäst för exakta vågräta linjer. (Använd en nivå eller ytterligare markerar vid behov.)

• Rita ett rutmönster enligt anvisningarna i steg 2 för ett diagonalt golv kakel projekt. Markera ordet från centrum märket med spets till spets + injekteringsbruk mätning för alla fyra tips av kakel eftersom golv gittren ritas från centrum av golvet ut. Fäst en krita linje med plumben guppa på varje märke. Resulterande krita rutnätet ger en guide för att hålla kakel i raden under kakel.

• Kakel från centrum påpeka efter rutmönster.