mynewspapers.net

Hur man startar en Designer Body Fragrance företag

Hur man startar en Designer Body Fragrance företag


Parfym, body spray och andra body fragrance element är på modet. Modeföretag innehåller ofta en parfym eller doft linje samt en klädkollektion för parfym är en viktig del av vår image. En god doft gör oss glada medan en obehaglig lukt är irriterande och undvikas. Starta en designer body fragrance företag har potential att vara lönsamma.

Instruktioner

• Ställ in en affärsplan. En affärsplan innehåller information som gäller: 1) mängden pengar behövs för att starta och upprätthålla verksamheten fram till öppningen och pengar från kunder startar kommer in regelbundet. 2) metoder för att göra dofter för verksamheten. 3) namn var kroppen doften kommer ifrån. 4) namn partner i branschen. 5) berätta hur många anställda som du behöver. 6) ger en uppskattning av vinster och förluster för de första fem till 10 åren av verksamhet. Dessa steg är nödvändigt att organisera verksamheten och få finansiering från banker och privata pengar källor att få verksamheten startade.

• Få finansiering. Finansieringen kommer från olika källor, inklusive lån från banken, familj, personliga medel, privata långivare eller investerare som är villiga att ge pengar för en riskabel satsning förutsatt att de har en andel i vinst. Finansieringen kommer att kräva att få en kreditprövning för alla lån, visar affärsplanen och visar hur verksamheten kommer att tjäna pengar senare.

• Välj en plats. En designer body fragrance företag behöver en butik att sälja doft. Den idealiska platsen är någonstans i en modedistriktet, till exempel New York City, eller på en plats där det finns flera potentiella kunder, som en mall.

• Se produkten. Det finns några potentiella sätt att göra kroppen dofter. De grossist företag som tillhandahåller den doft oljor eller basprodukten kan blanda upp doften eller bas produkter kan köpas och blandade personligen. Den viktigaste delen av att göra en ny doft är att veta önskad slutresultatet. Om blanda det personligen, förväntas några försök och misstag kan få doften rätt. Om ett företag är att blanda det, doft designer bestämmer Rekommenderad slutresultatet, informerar företaget och sedan betalar avgifterna för oljor och den slutliga produkten. Eftersom det är köpt från en grossist, är kostnaden minimal jämfört med den slutliga kostnaden för parfym.

• Få formulär för skatt. Regeringen kräver en inlämning av företagsnamnet genom den statliga regeringen och då det ger ett skattenummer. Efter att ha mottagit skattenummer, är verksamheten registrerad med statliga och federala regeringen. Varje stat har lite olika regler för skatter och Deklarationsblanketter, men varje stat har informationen som finns på den dess hemsida, vanligt under business sektioner.

• Öppna verksamheten. När finansieringen, läge och skatt former är förberett, öppnar den sista delen av börjar verksamheten butiken. Börja med en invigning försäljning att få in kunder.