mynewspapers.net

Hur man startar en club marknadsföring företag

Hur man startar en club marknadsföring företag


Ett club erbjudanden företag är ett företag som klubbar hyra att locka besökare till deras plats. De flesta club initiativtagare är aktiva klubbmänniskor som har ett stort nätverk av kontakter i klubbverksamhet gemenskapen. Starta ett club erbjudanden företag kräver ganska låga igångsättningskostnader men kan vara tidskrävande. Denna typ av verksamhet kräver en speciell person; företagets ägare måste extremt utgående och sociala, alltid deltar i evenemang, nätverk och göra kontakter.

Instruktioner

• Skapa en affärsplan och forskning typ av erbjudanden företag att köra. Vilken åldersgrupp, demografiska eller musikaliska smak kommer företaget att inriktas till? Bilden av kampanjer företaget är mycket viktigt, och musik ska vara synonymt med en viss stil club och partiets. Denna konsekvens kommer att bygga ett varumärke och locka människor som söker att särskild scen.

• Bygga en lista över kontakter; Detta är företagets bästa resurserna. Ditt nätverk av kontakter hjälper dig räkna ut hur många människor faktiskt skulle dyka upp på en händelse på marknadsföring bolagets begäran. Partner med populära lokala partiers som har en lång lista med kontakter. Dessa inkluderar ofta PR flickor eller dansare samt storspelare som vanligtvis tillbringar en hel del och är välkända. Bjuda in dessa personer till parterna och ge dem incitament för att bjuda in sina vänner. Incitament kan vara lika grundläggande som gratis täcka eller en comped drink.

• Skapa ett attraktivt erbjudande. Kontakta club ägare och pitch idén att kasta en händelse på sin klubb. Typiskt, en ny Promotorn kommer att bli kompanjoner med ett annat erbjudanden företag för en natt innan du får en egen kväll. Beroende på hur många personer Promotorn kan ta i, klubben besluta att erbjuda företaget en egen kväll. Promotorn kommer att antingen hyra ut lokalen för en fast avgift och fånga alla baren och dörr avgifter, eller tar en procentandel av dörren och bar försäljning. Alltid börja med ett litet parti och bygga upp.

• Undvik bränna broar. Underhåll ditt rykte. Affärsområdet kampanjer är en i vilken bild räknas för många, och bränna broar eller att få ett dåligt rykte kunde bara inte förstöra det kampanjer företaget men också personliga anseende de inblandade med den. Var försiktig med vem man ska lita, och vara uppmärksamma på baksidan-stickande och back-rummet erbjudanden bland club ägare, initiativtagare och de som förknippas med industrin. Att vara en club promoter kräver en tjock hud och förmågan att sätta i långa nätter.