mynewspapers.net

Hur man startar en brudklänning butikOm du älskar bröllop kan då en brudklänning butik vara den idealiska affärer för dig. Om du designar och gör din egen brud-kappor, kan då en egen butik vara det perfekta utloppet för dig att sälja dem och göra ett namn för dig själv. Oavsett vad dina skäl till att vilja slå in på denna typ av verksamhet venture, måste du se till att du har ekonomi och åtagandet att få det att fungera.

Instruktioner

• Gör din forskning grundligt. Finns det en marknad för en brudklänning butik där du planerar att starta en? Kanske finns det en liknande butik i närheten och du kan vara sund konkurrens för varandra, eller kanske det finns inget för miles och du kunde behärska marknaden. Innan du åta sig att investeringen, måste du se till att Affärsidén är livskraftig.

• Hitta rätt objekt och förhandla fram bästa affär kan du på hyresavtalet. Vi rekommenderar är en brudklänning butik inte mindre än 1000 kvadratfot för att visa din produkt och att tillhandahålla ett passande område. Leta efter en fastighet med stora fönster så att du kan göra attraktiva skyltfönster. Beroende på vad egenskapen var innan, kan du behöva tillåta vissa investeringar att omskapa butiken till vad du behöver.

• Ansöka om ett företag licens genom att besöka din lokala stadshuset och betala avgift. Du kommer sannolikt behöva vänta för ett par veckor innan licensen är klar.

• Besluta om din målgrupp. Siktar du på high end, där extravaganta klänningar kostar tusentals dollar? Eller kommer du att sikta lägre? Detta beror på det område där du öppnar butiken och typ av kundkrets som du förväntar dig att locka. När börjar, koncentrera sig på ett särskilt område av marknaden istället för att försöka vara allting för alla människor.

• Köpa beståndet som du behöver för att fylla din butik. Förhandla med flera leverantörer innan du väljer en. Har mer än en leverantör så har du inte kvar utan lager vid materiell brist. Bygga relationer med designers och sömmerskor, och besöka mässor. Få veta vad som finns och sedan fylla din butik därmed. Om du kommer också att beståndet brud-tillbehör, kommer att du behöva köpa dessa också.

• Annonsera ditt företag lokalt. Försök att få tidningen att intervjua dig så du kan få ut ditt budskap till allmänheten. Bygga en relation med andra lokala företag, särskilt de som kompletterar din verksamhet, som catering och florister.

• Visa beståndet i din butik. Skapa utseendet och den stämning som du vill.

• Håll en invigningen.