mynewspapers.net

Hur man startar en barnens parti leverans företag

Hur man startar en barnens parti leverans företag


Barnen ta sina födelsedagskalas på allvar, vilket innebär allt kring frågorna som partiet. Du ger ditt barn med den rätta atmosfären, den rätta temat, och kanske även perfekt gästlistan. Medan de förbises ofta, part leveranser är viktiga för den berörda parten och kan vara en trevlig deltids- eller heltidsjobb verksamhet för någon som vill sälja dem.

Instruktioner

• Bestämma hur du ska köra din verksamhet. Kommer du sälja direkt till lokalbefolkningen eller kommer du köra en webbplats där du kan sälja och bokför part leveranser till kunder över hela världen? Om du väljer att sälja lokalt, kan du börja så snart du får lager, men om du ska sälja genom en webbplats, måste du tänka på domännamn, bygga webbplatsen, ta emot beställningar via webbplatsen och andra överväganden.

• Hitta en leverantör. Forskning part tillhandahålla grossister och fokusera på en som tydligt har leveranser riktade till barn. Drop shipping rekommenderas generellt inte för barnens parti leveranser för när en kund beställer varor, han behöver generellt sett dem snabbt och drop shipping kan vara otillförlitliga eller ta längre tid än du skulle ta för att leverera produkten. Istället planera att köpa ett lager av förnödenheter så du kan leverera vad är beställt själv.

• Överväga att erbjuda några teman att starta. Eftersom du kommer att bygga ditt lager, vill du inte sitta där med leveranser som inte är säljande. Fokusera på de mest populära temana och fylla på med de. När ditt företag växer, kan du börja att bygga en större inventering. Titta igenom part leverans kataloger för att avgöra vilka teman är populära och sticka med de.

• Välj ett namn och bygga en hemsida om du kommer att erbjuda web beställning. Företagets namn är viktigt eftersom du kommer att använda det på din webbplats, dina etiketter eller påsar eller lådor och visitkort. Försök att välja ett namn att potentiella och upprepa kunder kommer ihåg.

• Överväga att erbjuda paket med förnödenheter istället för att sälja produkter individuellt. Detta kan vara mer lönsamt och ge ett enklare sätt att leverera produkten. Du kan erbjuda extras--säga, om någon behöver förnödenheter för 10 barn och du säljer i paket som tjänar 8 barn - men om du erbjuder paket, du sannolikt att sälja produkter i paketet form och som kan resultera i en högre avkastning för dig.

• Använder sociala medier. Om du säljer parti varor, är det bra om du deltar med potentiella kunder socialt. Använda Twitter för att tillkännage nya produkter eller tillhandahålla länkar till part planering artiklar. Använda Facebook för att uppmuntra kunder att lägga sina part bilder och idéer. Annonsera både Twitter och Facebook platser på din webbsida och visitkort.

• Knacka på i ditt nätverk av vänner, särskilt när du bara lanserar din verksamhet. Du vill inte att spam dem, naturligtvis, men låt dem veta om ditt nya företag och be dem att tänka på dig när de planerar sin nästa barnkalas. Liksom de flesta event och planering företag, kommer de flesta av dina kunder via ryktesvägen, särskilt när du just har börjat.

• Tänka på detaljer. Eftersom du säljer part leveranser, Tänk på alla de finare detaljerna att part planerare anser. Skapa eller köpa anpassade Porto etiketter som firar vem du är som ett företag. Leveranser i färgglada cellofan och slips med en båge. Infoga ett kort som Tack folk för deras inköp och att du logga personligen. Alla dessa element hjälper kunder minns du när de behöver barnens parti levererar igen.