mynewspapers.net

Hur man startar eget trädgårdsarbete företag

Hur man startar eget trädgårdsarbete företag


Starta en trädgårdsarbete verksamhet liknar börjar alla andra små företag, men du måste först bestämma vilken typ av trädgårdsarbete verksamhet som du tänker använda. Landskapsplanering tjänster varierar kraftigt från trädgård produkt detaljhandel, så beskriver vilken verksamhet passar din kapacitet bäst. Identifiera en lokal marknad för denna tjänst, titta på den potentiella lönsamheten och följ några grundläggande affärsprinciper och du kan ha din egen trädgårdsarbete verksamhet i ingen tid.

Instruktioner

• Välj rätt namn för ditt trädgårdsarbete företag som det berättar vem du är och vilken typ av tjänst du erbjuder. Vara kreativ och välja ett namn som är lätt att komma ihåg. Att hitta en som kommer att stå ut från dina konkurrenter är varhelst du annonsera också en fråga. När du har beslutat om ditt namn, utföra ett trademark Sök att kolla på dess tillgänglighet. Om möjligt, registrera din med Trademark Office för cirka £211. En annan viktig aspekt att företagsnamnet är att registrera en Webbplatsdomän för ditt trädgårdsarbete företag. Domänerna bara kosta runt £6 för var och en, så registrera så många konfigurationer som du kan för att undvika komplikation när ditt trädgårdsarbete företag blir en framgång.

• Bestämma strukturen för din verksamhet och få ett företag licens. Du kan starta ditt trädgårdsarbete företag helt enkelt som en enskild firma eller som en LLC. Du kanske vill kontakta en advokat för hjälp med LLC eller andra, mer komplicerade strukturer. Att ha som licens krävs för skatt och försäkring ändamål som produkt och leverans rabatter. Din struktur är också för ditt skydd i form av skatt och produkt ansvar.

• Utveckla en affärsplan som beskriver de specifika tjänsterna ditt trädgårdsarbete företag kommer att erbjuda tillsammans med prognoser för framtida tillväxt. Inkludera en budget för alla nödvändiga trädgårdsskötsel och kontorsmaterial, löner med tillhörande skatt och försäkring kostnader, verktyg, hyra och företagsförsäkringar. Du kan hitta detaljerad information om att skapa en affärsplan på Small Business Administration webbplats.

• Få finansiering för ditt trädgårdsarbete verksamhet med en väl genomtänkt affärsplan komplett med realistiska prognoser för vinst som en disposition inklusive exakt kostnader både för start och pågående kostnader för intäkternas. Säkerhet, personlig bokföring och skattedeklarationer under minst två år kommer också att krävas när du ansöker om finansiering.

• Annonsera ditt trädgårdsarbete företag i din lokaltidning, på lokal-TV och online. Personligen kontakta byggare i ditt område för att låta dem veta att du är tillgänglig om du planerar att erbjuda landskapsarkitektur som en del av din trädgårdsarbete verksamhet.

• Hitta lämplig plats för ditt trädgårdsarbete företag beror på vilken typ av verksamhet du tänker driva. Landskapsplanering småföretag kan köras från ett hemmakontor, eliminera kostnaderna för hyra utrymme. Om din trädgårdsarbete verksamhet innebär detaljhandelsförsäljning för växter och leveranser, behöver du ett stort utrymme med både utomhus och inomhus retail kapacitet.

• Köpa utrustning och förnödenheter för din trädgårdsarbete verksamhet genom att öppna konton med lokala leverantörer. Vissa återförsäljare erbjuder rabatter till små företag och entreprenörer, så identifierar dessa resurser.