mynewspapers.net

Hur man stämmer min bastrumma för Heavy Metal Musik

Hur man stämmer min bastrumma för Heavy Metal Musik


Varje stil av musik kräver ett annat ljud när det kommer till trummor. I denna artikel ska vi prata om hur du finjusterar din bastrumma på ditt trumset för bottom-tung bommen som genren heavy metal kräver. Använda din trumma nyckel, bastrumman pedalen och ett par trumpinnar, lär du dig att få rätt ljud ur trumman.

Instruktioner

Tuning bastrumman för Heavy Metal Musik

• Flytta din bastrumma från resten av trumset så att du har tillräckligt utrymme för att finjustera den. Lämna det så det står upp, med benen på golvet. Ta bastrumman pedalen av bastrumman och Lägg den åt sidan för nu.

• Plocka upp din trumma nyckel. Börja med botten huvudet av trumman, koppla din trumma nyckel in top lug muttern på trumma och lossa det till vänster något. Gör sedan samma till lug muttern mittemot det. Nästa, gå tillbaka till toppen och gå till nästa lug till höger. Finjustera det till vänster med din trumma nyckel som innan och sedan göra samma sak till en diagonalt från det. Denna metod kallas "stjärna mönster" och används ofta när du trimmar trummor. Gå tillbaka upp till toppen och gå nu två lug nötter över och låt precis som innan hela vägen runt trumman tills du når toppen lug muttern du började med. Anledningen till att vi roterande trumma nyckeln till vänster är eftersom en lösare huvud kommer att ge dig boomier ljudet som skurkrollen belägger med metall kräver. Du kommer att upprepa denna process med högsta chefen för trumman också.

• Bifoga bastrumman pedalen tillbaka till trumman och sparka den några gånger. Om det låter tungt och boomy nog att skära igenom en heavy metal-band, är du på rätt spår. Om du tror att det måste vara lägre och tyngre klingande, lossa den till vänster mer med trumman nyckel, men inte för löst; du vill inte huvudet att lossna.

• Plocka upp ett par trumpinnar och knacka på hela vägen runt och i centrum av bastrumman att kontrollera ljudet på så sätt också. Om du tror trim behov fastställande, retune med hjälp av samma process som beskrivs i steg 2.