mynewspapers.net

Hur man ställer in MSN e-post

Hur man ställer in MSN e-post


Gratis e-tjänst erbjuds av Microsoft att de som registrerar via MSN. Med den e-postadressen kan Microsoft du skapa ett användarnamn som möjliggör åtkomst till e-postkonto från vilken telefon som helst med Internet-anslutning eller dator. MSN erbjuder också ett gränssnitt ger dig möjlighet att sortera dina e-postmeddelanden och anpassa vissa alternativ inom e-postkonto. Lyckligtvis, om du är intresserad av att ha din egen @msn.com e-post, stegen för att fullgöra denna uppgift är enkel.

Instruktioner

• Gå till MSN web sida med titeln "Skapa autentiseringsuppgifter" (en länk finns i referenser). Ange ett användarnamn för e-post i området "e-postadress" text låda, och sedan välja ett lösenord, skriver du det i rutan "Lösenord" och lösenordet i området "Skriv lösenordet".

• Fyll i alla fält i området "Skapa ditt lösenord reset alternativ". Detta är viktigt för att få tillgång till ditt konto om du någonsin råkar glömma det lösenord du valt. Markera en fråga från den nedrullningsbara menyn bredvid där det står "Fråga" och skriv svaret på frågan du valt nästa till där det står "Hemliga svar." Om du har en annan e-postadress, skriv det bredvid där det står "alternativa e-postadress."

• Skriv in de tecken som visas i avsnittet verifiering i rutan tom, klicka på fliken "Fortsätt".

• Skriv informationen i de tomma textrutor nedan där det står "Personlig information". Informationen måste du lägga till inkluderar namn, efternamn, födelsedatum, kön, yrke, civilstånd och barn i hushållet. Del av den information som efterfrågas i MSN är dock frivilligt, så du kan bestämma om du vill dela valfri information.

• Välj rätt information nedan där det står "Hemposition". Här måste du välja det land eller den region du bor i, staten, postnummer och din tidszon. Klicka på fliken "Fortsätt" när du har lagt till all information som krävs.

• Översyn och underteckna avtalen till slut ställa in din MSN e-postkonto. Klicka på länkarna för att säga "Microsofts tjänstavtal" och "Microsoft online privacy statement" att läsa dem och se om du håller med serviceavtalet och sekretesspolicyn. Om du samtycker, skriv MSN e-postadressen du skapade i tomma textrutan bredvid där din e-postadress visas. Klicka på "Jag accepterar"-fliken och du kommer att omdirigeras till en sida som säger "Du har skapat en MSN konto." Klicka på "Fortsätt" fliken på sidan och du kommer att omdirigeras till din nya MSN-konto.