mynewspapers.net

Hur man ställer de Timing redskap på en Briggs & Stratton 20 hk motor

Hur man ställer de Timing redskap på en Briggs & Stratton 20 hk motor


Inställning de timing redskap på en Briggs och Stratton 20 hk motor är den sista processen för en motor reparation eller ombyggnad. I alla fall att de timing redskap, motorn huvudsakliga bostäder är uppsprättad och vevaxeln är fullt exponerade, tillsammans med andra inre mekaniska delar. Anpassning av de huvudsakliga timing redskap på slutet av kamaxeln är avgörande för korrekt drift. 20 hk Briggs och Stratton motorn är en duell cylinder som fungerar från en enda vevaxel och kamaxel.

Instruktioner

• Dra timing redskap bifogas kamaxeln mot dig, från motorn bostäder, ca 3/4 tum. Detta lösgör kamaxel redskap från vevaxeln kugghjulet. Inte helt bort kamaxeln från bostäder.

• Sök efter tidpunkten varumärket på vevaxeln. Vevaxeln är kopplad till två cylinder stång av motorn. Vrid runt vevaxeln tills du hittar timing märket bakom de crankshaft redskap. Timing märket är en horisontell linje ingraverat på vevaxeln precis bakom redskapet.

• Placera vevaxeln timing redskap mark så nära som möjligt till klockan 12 position.

• Markera den positionen på vevaxeln redskap ansiktet med en krita eller krita. Med andra ord, identifiera den enda redskap tanden med krita eller krita som ligger i linje med varumärket horisontella timing.

• Glider camshaft timing redskap på plats. Stör inte positionen av vevaxel redskap.

• Justera timing märket på kamaxeln med identifierade redskap tanden av vevaxeln. Kamaxel timing märket är en liten rund "center-punch" märke. Gear tanden måste direkt ovanför det markerar anpassa i identifierade redskap tanden på vevaxeln.

• Tryck försiktigt kamaxel redskapet i position. Du kan behöva "vicka" de två redskap att korrekt anpassa med varandra.