mynewspapers.net

Hur man spetsar stövlar att stoppa fotled Sag

Hur man spetsar stövlar att stoppa fotled Sag


Stövlar kan vara bekvämt eller obekvämt, beroende på hur du spetsar dem och hur väl de passar. Förutsatt att du har stövlar som passar din fot bra, kan du få problem med boot hängande vid anklarna som materialet bär och sladdar. Det finns några boot snörning tekniker som kan hjälpa dig att undvika denna fotled sag och hålla dina stövlar slitstark och bekväm för livet av boot.

Instruktioner

• Välj en spets längd som är tillräckligt lång för dina stövlar. Den bästa snörning metod fungerar inte bra om skosnören inte är tillräckligt långa för att gå längden på boot. Om du är osäker på vad längd är bäst för dina stövlar, kontakta en säljare på din lokala skoaffär.

• Placera spetsar rakt över botten av området snörning och uppdra spets ändarna genom de två nedersta öljetter.

• Ta till höger och köra den rakt upp till andra öglan på höger sida. Fortfarande arbetar med samma slutet av spetsar, köra den rakt över den andra raden med öljetter och ta upp det ur andra öglan på vänster sida av boot.

• Ta vänster spetsar och köra det upp till vänster i boot. Gå förbi andra öglan, som redan har en spets som kommer ut av det, och flytta upp till tredje öglan på vänster sida. Trä spets ner genom tredje öglan, rakt över och upp genom tredje öglan på höger sida.

• Fortsätta snörning, hoppa över en ögla varje gång och alltid threading rakt över--aldrig kors och tvärs. Detta är en snörning teknik som cyklister och vandrare använder som kraftigt minskar rinningar.

• Låg spetsar över botten öljetter och uppfostra ände genom botten öljetter.

• Ta höger spetsar och gå över till vänster sida andra öglan. Med spetsar upp genom andra rad öglan. Nu, ta vänster spetsar och över till höger sida andra öglan, uppfostra spetsar genom öglan. Fortsätt detta traditionella mönster tills du når den andra uppsättningen öljetter från toppen av boot.

• Ta rätt spetsar och köra den rakt upp till höger och ner i den övre högra öglan. Ta vänster spetsar och köra den rakt upp vänster sidan och ner i den översta vänstra öglan.

• Ta rätt spetsar och korsa den över och under rak slingan som går upp de översta två öljetter på vänster sida. Upprepa med den vänstra spets. Dra åt. Detta är en spets som är ofta bärs av löpare och rock klättrare. Det sägs att förhindra slirning i skosnören.