mynewspapers.net

Hur man spetsar skateskor med fett skosnören

Hur man spetsar skateskor med fett skosnören


Skateskor är en stil som många skateboardåkare använda medan du tränar tricks och skateboard. Många åkare ha skor till vardags; några bär dem för att göra ett uttalande. Fett snören, mellan 9/16 och 5/8 inches bred var en stigande trend i 2010. Barnen valde skosnören baserat på bredd och färg för att anpassa olika stilar av skateskor. Det finns några outtalade sätt att snöra dem.

Instruktioner

• Dra ena änden av en spets genom botten två genomföringar av en sko. Stoppa när spetsar är även på båda sidor. Om du håller en bit av Skosnöre i varje hand, bör det finnas en jämn mängd spetsar på varje sida.

• Börja kors och tvärs snörning genom att dra en bit av Skosnöre genom den motsatta genomföringen. Fortsätt detta "X" mönster tills du kommer till de översta grommets; lämna upp två snöras.

• Dra Skosnöre tight; Detta håller foten glider runt medan skridskor.

• Sammanföra de två sidorna av Skosnöre och vrida dem tillsammans. Vik arb på mitten, som om du fördubblar det och stoppa den extra spets i ena sidan av skon. Sveper in spetsar i skon förhindrar det kommer obundet och fastna i hjulen på skateboard.

• Upprepa steg 1 till 4 på den andra skon.