mynewspapers.net

Hur man spetsar raka linjer för skateboard skor

Hur man spetsar raka linjer för skateboard skor


Skateboard skor måste stå emot kraftiga slitage utan att fastna i hjulen. Genom raka snörning skorna skate, kan du säkert och ser bra ut gör det. Skosnören i denna metod att knyta dina skor hjälper till att hålla dem säkert och samtidigt gör det lättare att hålla bundet utgången ur vägen för hjulen. Om det är en säkerhetsfråga eller olycka, kan medicinsk personal lätt skära eller glida av skon till tillträde skadan.

Instruktioner

• Hålla skon med tån vänd bort från dig, som om du tar den. Driva Skosnöre 1/3 av vägen genom den första botten hål, från utsidan på insidan del av skon. I slutet av spetsar bör vara inne i skon med tungan.

• Trä längre spetsar genom det första hålet på motsatt sida av skatesko, återigen trycka den från utsidan på insidan, att göra en rak linje tvärs över skon. Spetsar på ena sidan kommer fortfarande vara betydligt längre på ena sidan än den andra.

• Manövrera den kortare sidan av Skosnöre, längs undersidan av hålen på samma sida, och dra igenom det översta hålet i skon. Förkorta Skosnöre om det ser alltför länge, som motsatt spetsar kräver en avsevärd längd att slutföra mönstret.

• Arbeta längre Skosnöre under i andra hålet på samma sida och dra upp från undersidan av hålet. Dra den över till det andra hålet på motsatt sida och tryck in det från utsidan av hålet på insidan av skon. Upprepa detta steg tills du når denna toppen av skon.

• Justera längden på skosnören även dem ut. Knyt den skateboard sko i din föredra och du är klar.