mynewspapers.net

Hur man spetsar en Mercurial Vapor IV FG

Hur man spetsar en Mercurial Vapor IV FG


Nike Mercurial Vapor IV FG fotbollsskor är en typ av cleat på raden Vapor. Den mest utmärkande drag för många Vapor knapar är spetsar vakten som täcker en betydande del av skosnören på knapar, som ger en jämnare yta på ovansidan av foten för mer korrekt boll slående. Vakten spets är mycket snäva till toppen av cleat, men kan vakten göra det svårt att byta skosnören i knapar.

Instruktioner

• Nå under spets vakten med handflatan hand upp och tryck upp på undersidan av spetsar vakten att sträcka ut vakten något och göra tillgång till enklare öljetter.

• Grepp i slutet av en plast tips på spetsar mellan tummen och fingrarna index på vänster hand och placera långfingret mot undersidan av den övre öglan till höger.

• Placera din hand så att den mellersta segmentet på pekfingret pekar mot tån på skon, och är förhöjd upp så det är högre än i slutet av plastspets. Detta gör att ditt finger för att driva vakten upp så att du kan komma åt öljetter lättare.

• Skjut din hand under vakten tills du når den lägsta rätt öglan och använda långfingret för att hitta hålet, sedan vägleda spetsen genom med tummen och pekfingrar. Nå din tumme i skon och grepp spetsen mellan tummen och långfingret och dra spetsar spets hela vägen ut ur skon.

• Upprepa med den andra tipset på vänster sida av öglan, med din högra hand till tråd spetsar. Dra spetsar så ändarna är ännu.

• Ta tag i den lösa änden till vänster med vänster hand och styra det i nästa tillgängliga hålet till höger, då ta den andra lösa änden i din högra hand och styra det genom nästa tillgängliga öglan på vänster.

• Upprepa snörning tills dina skosnören nå toppen av din sko. Varje rad i öljetter blir lättare att tillgång än rad före det, när man blir längre och längre från botten av vakten och närmare att de exponerade öljetter på toppen.