mynewspapers.net

Hur man spetsar BMX fälgarMed lite tålamod och övning, kan du lära dig hur man bygger, eller spetsar, BMX fälgar och spara pengar samtidigt skräddarsy din cykel. Du måste kunna snöra fälgar för att bygga anpassade hjul, men det tillåter dig att besluta vilka fälg, ekrar och nav du vill använda. Snörning fälgar är en uppgift som tar tid att slutföra, men det är billigare än att köpa färdiga hjul.

Instruktioner

• Köpa önskad nav och fälgar. Bestämma storlek och mängden ekrar behövs för vald fälg och nav kombination och köpa rätt storlek och antal ekrar och nipplar.

• Infoga en talade i det första talade hålet på höger sida av ventilhålet. Tryck i andra änden av talade i ett hål på rim. Skruva fast en Nippel på slutet av den talade till hålla den på plats. Lämna den nästa hål på navet Tom och infoga en andra talade i nästa hål. Hoppa över nästa tre hålen på rim och Stick in talade. Skruva på bröstvårtan. Fortsätta att infoga ekrarna på detta sätt tills du når den första talade på navet. Detta är rätt sida ekrarna. Vrida navet medurs för att dra åt ekrarna.

• Vänd hjulet och infoga en talade i det första tomma talade hålet på höger sida av ventilhålet. Tryck i andra änden av talade i ett hål på kanten precis bredvid den första talade. Skruva fast en Nippel på slutet av den talade till hålla den på plats. Infoga en talade i nästa tomma hål på navet och infoga den bredvid den andra talade på rim, lämnar två tomma hål mellan ekrarna. Skruva på bröstvårtan. Fortsätta att infoga ekrarna på detta sätt tills du når den första talade på navet. Detta är vänster ekrarna.

• Vänd hjulet och vrid navet medurs för att dra åt ekrarna. Infoga en talade i ett tomt hål på insidan av navet. Korsa ekrarna över toppen av en höger sida talade och under en höger sida talade. Infoga det i talade hålet bredvid den senaste uppsättningen av ekrarna i fälgen och säkra den med en nippel. Sätta en käpp i varje hål på insidan av navet och infoga den i kanten på ett liknande sätt att bilda en korsvis mönster. Vänd på hjulet och upprepa om du vill infoga ekrarna på motsatt sida av hjulet.

• Upprepa stegen för att snöra den andra kanten.

• Placera en däck slang och däck på varje fälg. Blåsa upp däcken till det tryck som anges på däcksidan. Placera däck på cykeln och fäst med axel bultar.