mynewspapers.net

Hur man spelar videokamera skivor i datorn DVD-spelare

Hur man spelar videokamera skivor i datorn DVD-spelare


Vissa videokameror spelar in data på en miniDVD. Varje inspelning sparas som en enskild video fil på miniDVD. När miniDVD är full, det matas från videokameran och du matar in en ny skiva. Eftersom videoinnehållet sparas som en enskild video fil på en DVD, är det dock möjligt att titta på innehållet med en inbyggd DVD-enhet på datorn.

Instruktioner

• Slå på datorn och öppna DVD-släden i DVD-enheten. Du kan inte använda en miniDVD med en bärbar dator som har en kortplats för DVD-enheten i stället för en bricka (t.ex. Vad är på alla Macbook bärbara datorer). Detta beror på att miniDVD är mindre än en standardstorlek skiva och inte in korrekt i enheten.

• Stäng i DVD-facket och datorn känner av skivan. Dock laddar mer än sannolikt ingen programvara på skärmen.

• Klicka på "Start", "Dator" och dubbelklicka på ikonen för DVD. Ett fönster laster med alla video filer lagrade på miniDVD.

• Dubbelklicka på en av videofiler och försummelsen mediespelaren laddas på skärmen (som Windows Media Player eller QuickTime).

• Välj "Spela" och innehållet i miniDVD spelar på skärmen. Upprepa denna process med alla filer på den miniDVD-skiva du vill titta på.