mynewspapers.net

Hur man spelar tiggare min granne kort

Hur man spelar tiggare min granne kort


Barn älskar att göra deras föräldrar betala. I spelet tiggare min granne betala spelarna varandras skulder innan någon kör av kort. Även kallad Strip Jack naken eller slå din granne av dörrar, detta spel är enkelt och kan spelas i timmar. Det kräver inte ens en komplett kortlek så resterna hittades i nedersta lådan fungerar alldeles utmärkt.

Instruktioner

• Montera minst två personer men ju mer desto bättre. Lägga till fler kort när du lägger till spelare.

• Ta bort jokrar från däck och deal ansiktet ner jämnt mellan spelarna. Titta inte på dina kort. Bara hålla dem i en hög med framsidan nedåt framför dig.

• Vrid upp ett kort i mitten av tabellen, börjar med personen till vänster om dealern. Om det är numeriska eller "vanliga" kort (2-10), hoppa över till nästa spelare. Ingen åtgärd krävs.

• Tvinga din granne till vänster för att betala en "bra" om kortet vänt upp är ett ess, kung, drottning eller Jack, som kallas "court"-kort. Det finns en avgift som är associerade med varje domstol kort och det måste betalas av din granne, ett kort i taget. En Jack kräver betalning av ett kort, en drottning kräver betalning av två kort, kungen kräver tre kort och Ace kräver en betalning på fyra kort.

• Vik upp betalkort, ett kort i taget. Om under betalningen, du bara slår upp numeriska eller vanliga kort, får den som ursprungligen skapade skulden att plocka upp hela däcket i mitten av bordet och lägga till den i hans ansikte ner högen. Spelet fortsätter sedan. Om en annan domstol kortet är vänt, sedan den ursprungliga skulden betalas ut och den nya skulden flyttas till nästa spelare, beroende på vad domstolen kort de vänt.

• Vinna alla kort från dina grannar och vinna spelet. Spelare är eliminerade en-för-en, som de slut på kort.