mynewspapers.net

Hur man spelar restaurang utan verkliga eller falska mat

Hur man spelar restaurang utan verkliga eller falska mat


Små barn tycker om att använda sin fantasi för att agera ut olika roller de har sett i världen omkring dem. Dramatiska spela hjälper barn utveckla kommunikation och samarbete och främjar kreativ och organiserade tänkande och uppgift engagemang. Specialiserade rekvisita och leksaker är inte nödvändigt för barn att ha kul bedriver dramatiska spela. De kan öppna en låtsaslek restaurang och servera låtsas måltider till familj och vänner utan att använda riktiga mat eller realistiska leksak mat, helt enkelt genom att titta på andra leksaker på ett nytt sätt.

Instruktioner

• Ställ in bord och stolar, samlas sedan små leksaker att använda som din låtsas mat. Stapling plastringar göra stor munkar eller bagels. Aktivera din låda med byggstenar till en låtsaslek måltid, med cylindrisk block som selleri, morötter eller korv, rektangulära block som bröd eller skivor av köttfärslimpa, Kil block som en plätt och torget som brownies. Använda gummibollar som persikor, apelsiner och äpplen. Fyll en plast skål med små leksaker diverse former och blir det en gryta. Använd fantasin och du kommer att se mat-liknande former i många leksaker i din leksakslådan. Samla in plast tallrikar, skålar och koppar från ditt barns samling av leksak rätter, eller se om du har några hon kan använda. Hålla den låtsas och plast rätter i ett annat rum än det du använder som din restaurang matsalen.

• Skapa din Restaurangens meny. Vik ett ark papper på mitten så att det liknar ett gratulationskort. Skriv namnet på din restaurang på framsidan---ett namn kan du välja är ordet "Cafe" följt av ditt barns förnamn. Inuti skriva en lista över de livsmedel som din restaurang kommer att fungera, med hjälp av din låtsaslek leksak mat som en guide. Har ditt barn rita bilder om hon ännu inte kan skriva namnen på livsmedel.

• Ställ ett litet bord med pappersservetter, plast bestick och plast eller papper koppar. Använda en av ditt barns favorit baby filtar eller badlakan som en bordsduk och placera din Restaurangens meny i centrum.

• Bjud in vänner, syskon och föräldrar att vara restauranggäster. Har ditt barn plats för dem vid bordet och lämna rummet. Har barnet ge kunderna en kort tid att titta på på-menyn, och sedan komma tillbaka till ta deras beställningar. Tillbaka med ditt barn till rummet där du håller din låtsas och plast rätter och hjälpa henne att montera dina kunders måltider. Tillbaka till bordet och tjäna deras mat. Häll låtsas drycker i deras koppar med en tom plastflaska eller tillbringare. Säga "njuta!"

• Förbereda ett lagförslag visar kostnaden för dina kunders måltider. Presentera räkningen vid bordet när de har ätit.