mynewspapers.net

Hur man spelar Guitar Hero trummor på en PC

Hur man spelar Guitar Hero trummor på en PC


Guiter Hero kan du spela trummor eller gitarr till ditt hjärta innehåll på nästan alla system. Med alla olika system kan det vara lite frustrerande att försöka få denna gitarr att arbeta där, och dessa trummor att arbeta här. Att få trummorna att arbeta på datorn kan vara lite knepigt, men med lite arbete kan det göras.

Instruktioner

• Ladda ner den senaste uppdateringen för Guitar Hero World Tour. Uppdateringen kan hittas på den officiella Red Octane webbplatsen. Den senaste uppdateringen gör att spelet att fungera och ge dig den bästa chansen att känna igen USB-enheter.

• Ställ in och koppla in dina trummor. Koppla in och ansluta den trådlösa USB-mottagaren för trummor. Du måste använda PS3 eller Xbox 360 trummor, som Wii trummor stöds inte för närvarande med datorn.

• Installera drivrutiner som behövs. När du kopplar in trummor Windows kan komma upp ett meddelande där du uppmanas att installera nya drivrutiner för dina trummor. Klicka på "acceptera" och installera drivrutinerna. Starta om datorn om det behövs för förarna att ta effekt.

• Ladda ner PS360 MIDI trummis. Detta program låter trummor att arbeta med Guitar Hero. Installera programmet och re-Sync trumset till den trådlösa mottagaren.

• Ladda ner LoopBe1. Denna programvara gör trummor att kommunicera med datorn. Installera LoopBe1 och starta om datorn. När du startar om datorn Klicka på den nya ikonen längst ned till höger i datorn att bekräfta trummor är godkända av datorn.

• Konfigurera programmet PS360MIDI för trummor. Öppna programmet och mata in data för varje trumma. Detta innebär en liten prova att hitta rätt känslighet frekvensen. Frekvensen varierar lite, men generellt siffrorna är cirka 30 till 50. Börja med 30 för varje trumma och göra justeringar som behövs.