mynewspapers.net

Hur man spelar dart med bättre ergonomi & aerodynamik

Hur man spelar dart med bättre ergonomi & aerodynamik


Dart är en komplex sport som innebär förmågan att vara exakt och utveckla en lämplig kastar teknik. Oavsett vilken nivå du spelar, kan amatör eller professionell, prestanda förbättras med hjälp av ergonomi och aerodynamik. Ergonomi är läran om utformning av utrustning för att passa spelare, aerodynamik avser studera rörelse i luften, speciellt när de interagerar med ett rörligt objekt. Flygningen av en dart bestämmer vinkeln på posten till styrelsen och kan ändras när du gör ändringar till delar av dart, som stam och flyg.

Instruktioner

• Se till att du upprätta och upprätthålla en korrekt hållning. Anpassa din dominerande fot platta med kasta linjen, något luta överkroppen framåt för att kant närmare till styrelsen. Din rygg betala räkningen bör förbli i kontakt med golvet, men med bara tårna röra. Detta skapar en mer balanserad stil, medhjälp aerodynamik genom att tillåta ett rakare och mer konsekvent kast.

• Utveckla en stadig arm när gripande dart genom långsamt att kasta handen till dominerande öga-nivå. En av de viktigaste sätten för att kunna kasta bra dart konsekvent är genom att ha en stadig arm. Kasta inte för hårt på release, som är långt mer viktigt än makt, och kasta för hårt kan orsaka dart att studsa bort av styrelsen. Använd i stället en push-teknik till stöd aerodynamik, att hålla punkten raka och följande genom med armen. Detta innebär en platt bana och därför en rakare dart genom luften.

• Använd tunn pipa dart. Gripande mindre tunn pipa dart med långfingret, pekfingret och tummen på framsidan av fat innebär att dart ska landa på darttavla i vinkel över 180 grader. Tunn dart också möjliggöra gruppering i små sektioner, som den mitt i prick.

• Justera dart på ett sätt som passar dig. Om du har en liten hand till exempel, kan du behöva använda mindre stjälkar för större noggrannhet. Mindre flyg (eller poly flyg) förbättra aerodynamiska noggrannhet och göra dart mer stabilt genom luften.