mynewspapers.net

Hur man spelar 5.1 Surround med Mac Mini

Hur man spelar 5.1 Surround med Mac Mini


Mac Mini är en liten Mac som är inget annat än en kub ungefär storleken av en tegelsten. Ges ingen bildskärm, tangentbord eller mus, men du har Mac OS X arbetsdrift systemet och alla andra väsentliga funktionerna av en standard. Det är bara upp till dig att ta med annan utrustning. Detta inkluderar dina högtalare, och om du tänker på att spela TV-spel eller filmer på Mac Mini kan du bifoga ett 5.1 surroundsystem till datorn.

Instruktioner

• Ställ in subwoofern av 5.1 ljudsystem på golvet nära Mac Mini. Du vill inte högtalaren på samma bord som Mac eftersom det tenderar att vibrera och kan distrahera dig medan du använder datorn.

• Anslut fem satellithögtalarna på baksidan av subwoofern. Subwoofern skickar kraften och ljud information till högtalarna (när du använder en dator 5,1 surround ljudsystem). En kabel kör från högtalarna ansluts till baksidan eller subwoofer.

• Anslut "Audio In" kabeln löper från subwoofern i "Ljudutgång"-porten på baksidan av Mac Mini. Denna port ser ut precis som hörlurar port på din bärbara musikenhet.

• Effekt på subwoofern. Detta skickar ström till resten av högtalarna. Slå på din Mac Mini och alla ljud nu spelar över högtalarsystemet.