mynewspapers.net

Hur man spela in musik på en Casio tangentbord

Hur man spela in musik på en Casio tangentbord


Casio är bland de mest populära tangentbord tillverkarna och har producerat hundratals olika tangentbord modeller under de senaste decennierna. Många Casio tangentbord kommer med ett "Record"-knappen så att användarna kan spela in sig själva som de spelar musik på tangentbordet. Under en föreställning, kommer tangentbord brännare agera som en bandspelare eller en sequencer och spara prestanda till angivna spår i tangentbordets låten minnesenhet. Men har låten minnet en begränsad kapacitet. Till exempel, gör den Casio Privia PX 300 att du kan spela in upp till 5 200 tangentbord anteckningar.

Instruktioner

• Effekt på tangentbordet.

• Välj det spår du vill spela in genom att välja motsvarande knapp. Varje Casio modell har olika antal spår. Till exempel kan du trycka på "Spår 1" knappen för att spela in till spår en eller knappen "Spår 2" att spela in till spår två. Track-knappen ligger normalt på skärmens nedre, högra digitala alternativ panelen ovanför tangenterna tangentbord.

• Tryck på "Recorder"-knappen tre gånger för att starta inspelningen. Den första tryck på knappen sätter inspelningsfunktionen i "uppspelning Standby," den andra tryck på knappen kommer att orsaka knappen blinka och sätter tangentbordet i "post"-standbyläge och tredje genom att trycka på knappen faktiskt blir inspelare redo att spela in. Knappen recorder ligger vanligtvis nära "Power"-knappen ovanför tangenterna.

• Tryck på "Start/stopp" knappen för att starta inspelningen. Denna knapp är oftast nära på "Record"-knappen ovanför tangenterna. Nu kan du spela den avsedda melodin.

• Tryck på "Start/stopp" knappen för att avsluta inspelningen.

• Tryck på knappen "Brännare" en gång ange uppspelningsläge och lyssnar på inspelningen. Tryck sedan på knappen "Start/stopp" för att avbryta avspelningen.