mynewspapers.net

Hur man sparar vatten för att sänka din faktura

Hur man sparar vatten för att sänka din faktura


Enligt USA Environmental Protection Agency (EPA), spenderar den genomsnittliga familjen ca £325 per år på vattenräkningen. EPA säger också du kan spara så mycket som £110 per år genom att göra några enkla förändringar i din vattenförbrukning. Staden av Corpus Christi, Texas, uppskattningar att en tre-person hushåll kan sänka sitt vatten genom 54.000 gallon och spara £39 per år bara från att använda mer vatten-effektiv VVS och apparater.

Instruktioner

• Byt ut din gamla toalett med en snålspolande modell att spara upp till 50 procent av din toalett vattenanvändning, enligt staden Austin, Texas. Också åtgärda läckor. American Water Association säger att 14 procent av vattenanvändning i hem är på grund av vattenläckor.

• Stäng av vattenkranen när du borstar dina tänder; en rinnande kran uppgår till fyra gallon vatten en minut. Fyll diskhon med tvål och vatten att tvätta dina rätter i stället för att tvätta dem under rinnande vatten. Tvätta din frukt och grönsaker i en skål med vatten i stället för under rinnande vatten. Fånga det vatten som går ner i avloppet medan du väntar på din dusch för att värma upp och använda den för att vatten dina växter.

• Minska den tid du spenderar i duschen. Köpa en timer för att sätta på din duschvägg att berätta hur mycket tid du har spenderat städa upp. Ägna mindre tid i duschen och spara pengar på din vattenräkning som din el (eller gas) faktura eftersom din varmvattenberedare inte behöver arbeta så hårt. Stäng av duschen medan du schampo och villkor, och staden Austin säger kan du spara upp till 50 gallon vatten per vecka. Minska mängden vatten du använder i ett bad om du föredrar bad att duscha; prova ett 6-tums bad snarare än att fylla badkaret hela vägen.

• Växla till kallt vatten rengöringsmedel och använda kallt cykeln av din bricka så mycket som möjligt att spara på vatten uppvärmningskostnader eftersom Virginia Department of Mines, mineraler och energi (DMME) säger att 90 procent av den energi som används av din bricka går till uppvärmning av vatten. Kör maskinen med full last, vilket kommer att minska din vattenförbrukning. Sänka temperaturen i din varmvattenberedare att spara pengar som Virginia DMME säger också att varmvattenberedaren är den näst största energianvändare i de flesta hem.