mynewspapers.net

Hur man sover i en kontorsstol

Hur man sover i en kontorsstol


Om du fastnar tyvärr på kontoret under natten--- eller om sängen i ditt hus tas av gäster---kan du fortfarande få en god natts sömn i en kontorsstol. Även om du inte känner som uppdateras när du vaknar på morgonen, du kan fortfarande få lite shut-eye och känna föryngrad nog att vara produktiv när du vaknar. Så länge du vidta åtgärder för att garantera din komfort, kommer du att sova i din kontorsstol på nolltid.

Instruktioner

• Använd rätt stol. Välj en stol som är helt täckt i mjukt material så att du känner dig bekväm och kan sjunka in i den. Denna typ av stol är perfekt för att sova.

• Lean tillbaka. Vissa kontorsstolar luta, som du kan använda för att efterlikna en liggande känsla. Du kan fortfarande luta sig tillbaka och ta trycket av din baksida i stolar som inte luta.

• Ta av dig skorna och stötta upp fötterna. Kasta dina skor på personalen i företaget eller ditt skrivbord hemma är inte det bästa valet, och fötterna blir öm om du lämnar dina skor på hela tiden. Ta av dig skorna av och lägga fötterna på ett skrivbord eller något som kan fungera som ett fotstöd, som en annan stol eller pall.

• Sätta huvudet på stolens armstöd. Armstöden är traditionellt för vapen, men de göra bra nackskydd, också. Om du tröttnar på lutar sig tillbaka, byter positioner och lägga huvudet på armstödet, eller placera armen på armstödet och ditt huvud på din arm.

• Stäng av belysningen. Du somnar snabbare och sova bättre utan ljus ständigt lysande i dina ögon.