mynewspapers.net

Hur man söker med hjälp av ett telefonnummer

Hur man söker med hjälp av ett telefonnummer


Söka efter kontaktinformation med hjälp av ett telefonnummer kan vara en enkel process, artighet av Internet. Mark linje telefonnummer är relativt enkel att använda som Sök verktyg om inte telefonnumret är opublicerade. Med hjälp av ett telefonnummer, kan du bestämma ofta tjänsteleverantörens namn och adress telefon abonnenten. Internet-kataloger, sökmotorer och Sök för fri tjänster är en okomplicerad och snabbt sätt att få information.

Instruktioner

• Starta din sökning med omvänd Internet telefonkataloger. Om telefonnumret är en publicerade mark linje, kan du få ett namn och adress för den registrerade abonnenten. Om telefonnumret är opublicerad eller en mobiltelefon, krävs ytterligare söka. Mobiltelefon nummer är inte offentlig information.

• Mata in telefonnumret i Google eller andra sökmotorer för att få resultat som du inte hittar på omvända kataloger. Till exempel, om någon har placerat en annons på en webbplats som Craigslist eller Kijiji eller postat sina återuppta på LinkedIn, kanske du hittar ett namn, adress eller andra uppgifter på dessa webbplatser.

• Ett antal online-företag ger information om omvänd cellular eller opublicerade telefon mot en avgift. Vissa av dessa webbplatser ger begränsad gratis information, till exempel tjänsteleverantörens namn och en allmän plats där det ligger ett mobiltelefonnummer. Mot en avgift, som oftast betalas med kreditkort, kan de ge namn och faktureringsadress för den registrerade ägaren.

• Om allt annat misslyckas, ring numret. Be personen som svarar i telefon om du har nått ett företag eller en bostad. Om du behöver ta reda på diskret som telefonnumret tillhör, använda en tjänst som Spooftel. Med Spooftel kan du dölja din Nummerpresentatör, ändra kön på din röst, även spela in samtalet. Aldrig låtsas vara en medlem av regeringen eller brottsbekämpning, och aldrig stjäla någons identitet--vilket är olagligt. Du kan oftast få information helt enkelt genom att vara artig.

• Om du inte kan utföra de ovan sökningarna eller inte känner dig bekväm att göra förfrågningar, en privatdetektiv kan få denna information. Använda en utredare är dyrare än att utföra sökningar på egen hand, men anser att det är en sista åtgärd om du inte är framgångsrika och information är viktigt.