mynewspapers.net

Hur man söker ett telefonnummer för att avgöra vars antal är detMånga människor vägrar att besvara telefonsamtal när det nummer som finns är obekant. Försöker lista ut vilken telefonnumret tillhör kan vara så enkelt som hoppas ringt kommer att lämna ett meddelande eller ringer tillbaka senare. Om du vill söka ett telefonnummer för att avgöra vars det är, kan du dock använda Internet så.

Instruktioner

• Webbplatsen för WhitePages.com (se länk i referenser nedan) för att utföra en omvänd sökning för ett obekant telefonnummer. WhitePages.com är en online katalog som är en stor källa gratis människor, företag och telefon nummer sökningar. Enligt Whitepages.com, dess webbplats ger "mest pålitliga kontakt information online."

• Klicka på "Reverse Lookup", en flik som ligger på övre mitten av skärmen WhitePages.com hem. "Reverse Lookup" är en gratis tjänst som tillåter användare att ange ett telefonnummer till söka för vem den tillhör och den registrerade adressen som är associerad med telefonnumret.

• Ange telefonnumret. Inom några ögonblick visas resultaten för din recension. Resultaten kommer att lista alla vuxna individer som har en association till telefonnumret.