mynewspapers.net

Hur man smälta & återanvända Knox Gelatin som Gel

Hur man smälta & återanvända Knox Gelatin som Gel


Knox gelatin är en färglös, luktfri, smaklös proteinbaserade substans används som ett geleringsmedel i livsmedel. Knox gelatin är unflavored och sockerfri och därför inte kommer att ge bort någon doft när det blandas med vatten. Andra märken av gelatin innehåller socker och konstgjorda anstrykningar eller färger. Knox gelatin mångsidighet gör det valet av ballistik labs på FBI, som smälta och återanvända gel för att testa såret penetration. Du kan göra en gel på hemma som liknar den ballistiska gel gjort i professionella laboratorier genom att följa ett grundrecept.

Instruktioner

• Häll kallt vatten i skålen. Använda 2 qt. vatten för 236 ml. Knox gelatin eller en gallon vatten för 0.454kg. Knox gelatin.

• Blanda i Knox gelatin pulvret i vattnet på en gång med en träsked. Rör om pulvret i noggrant och fukta allt utan att lägga för mycket luft för att bilda en konsistens av tjocka gryn.

• Placera skålen med Knox gel blandningen i kylskåp så det kan svalna och hydrat i ungefär två timmar. Detta är känt som blommar.

• Ta bort skålen från kylskåp och set på spisen över en kastrull. Värm gelen till en temperatur på eller under 54.4 grader C tills gelen blandningen smälter. Rör försiktigt för att få så lite luft som möjligt instängd i gelatinet. Använda en godis termometer för att kontrollera temperaturen i gelen.

• Blanda i karamellfärg att skapa en färgglad gel. Lägga till så mycket som du vill skapa en anpassad färg eller blanda flera färgämne för en blandad färg. Fortsätt röra försiktigt tills färg fördelas jämnt över hela gelen.

• Spraya insidan av plastbehållare med icke-minne matlagning spray att imitera silikon-belagd formar proffs använder för att lagra gelen.

• Häll gelen i containrar och stäng behållarna genom att placera locken på dem tätt. Chill gel i kylskåp i ca 36 timmar så ställer den.

• Ta bort behållare med gel från kylskåpet och förvara i rumstemperatur. Skuren gel blocken med en kniv om så önskas. Denna gel kan remelteds och anpassas om så önskas.